Στο Νο 1 η Αλόννησος

Αν κάποιος κάνει καλά την δουλειά του πάντα θα υπάρχουν ωραία αποτελέσματα. Αυτό το γράφω, το εννοώ και το “στέλνω” προς όλες τις κατευθύνσεις. Προς πολιτικούς, υπουργούς, νομάρχες, περιφερειάρχες και δημάρχους. Υπάρχει μια κυρία στην Αλόννησο, που με πολύ όρεξη και μεράκι κάνει σπουδαία δουλειά.

Η κ. Μαρία Αγάλλου είναι πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Αλοννήσου και με την υποστήριξη του Δημάρχου κ. Πέτρου Βαφίνη, ενημερώνει και φιλοξενεί δημοσιογράφους απ’ όλο τον κόσμο. Αποτέλεσμα;

Το Family Traveller που είναι βρετανικό ταξιδιωτικό site παγκοσμίου φήμης το οποίο εμπιστεύονται εκατομμύρια οικογένειες εντός και εκτός Μεγάλης Βρετανίας,  πρόσφατα δημοσίευσε μια λίστα με τα 10 καλύτερα Ελληνικά νησιά για ασφαλείς διακοπές και έβαλε την Αλόννησο στο Νο 1.

Στον πρόλογο του άρθρου του γράφει: “Εάν όλα πάνε βάσει σχεδίου, η Ελλάδα θα μπορεί να υποδεχτεί τους Βρετανούς ταξιδιώτες από τις 14 Μαΐου. Χωρίς αμφιβολία η επιλογή κάποιου ειδυλλιακού ελληνικού νησιού χωρίς συνωστισμό αποτελεί μία εξαιρετική προοπτική για τις φετινές οικογενειακές διακοπές”.

Αυτά που γράφει στο άρθρο του, είναι υπέροχα. Μεγάλη αξία για την ανάδειξη του ελληνικού τουρισμού στη Μεγάλη Βρετανία έχει η ανακοίνωση της νέας λίστας για τα κορυφαία ελληνικά νησιά που προσφέρονται για οικογενειακές διακοπές, χωρίς πολυκοσμία, φέτος το καλοκαίρι. Για την Αλόννησο μάλιστα γράφουν: “Η Αλόννησος δεν είναι ένα συνηθισμένο νησί. Διαθέτει άθικτο φυσικό περιβάλλον στο οποίο ξεχωρίζει ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά θαλάσσια πάρκα. Η Αλόννησος είναι ιδανικός προορισμός για όσες οικογένειες αναζητούν την απόδραση, τα κρυστάλλινα νερά και τις μαγευτικές παραλίες.”

Το μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Ευρώπης και το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας είναι δύο από τις μοναδικές εκπλήξεις που επιφυλάσσει η Αλόννησος ως Covid-free τουριστικός προορισμός με συγκριτικά πλεονεκτήματα.

Ιδού η ιδανική 10αδα των Ελληνικών νησιών του Family Traveller…

Η συνέχεια εδώ: https://bit.ly/3ah9Et8