Ο οίκος vυφικών Karaververis και η JK Events ταξιδεύουν στη Ρόδο

Ο οίκος Νυφικών Karaververis και η σχεδιάστρια Όλγα Καραβερβέρη έρχονται στη Ρόδο και σας προσκαλούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί, την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022, παρουσιάζοντας τις νέες νυφικές collection, υπέροχες δημιουργίες βραδινών φορεμάτων της σχεδιάστριας σε συνδυασμό με τις μοντέρνες προτάσεις διοργάνωσης από την εταιρεία JK Events.

Η Όλγα Καραβερβέρη εμπνέεται από την «αληθινή γυναίκα» και έχει ως στόχο να αναδείξει την μοναδικότητα, τον δυναμισμό και την ομορφιά του γυναίκειου φύλου για όλες τις στιγμές της ημέρας. Γραμμές ίσιες, σικάτες αλλά και πιο πριγκιπικές χαρακτηρίζουν τη νέα συλλογή.

Ταυτόχρονα, θα παρακολουθήσετε την προσωπική της συλλογή με επιλεκτικά και ιδιαίτερα νυφικά κομμάτια, βασισμένα στην υψηλή αισθητική της σχεδιάστριας.

Στη συλλογή θα βρείτε κομψά φορέματα από πολυτελή και comfort υφάσματα, αλλά και ιδιαίτερα σχέδια για σικάτες πρωινές εμφανίσεις, έως και πολύ εντυπωσιακές βραδινές!

Ο Γάμος και η Βάπτιση είναι από τις πιο μοναδικές και ουσιαστικές στιγμές στη ζωή των ανθρώπων. Όμως η οργάνωσή τους φαντάζει δύσκολη υπόθεση.

Η JK Events έρχεται στη Ρόδο για να σας βοηθήσει στην διοργάνωση των πιο σημαντικών events, όπως ακριβώς ονειρεύεστε!

H JK Events εδρεύει στην Αθήνα και αποτελεί πηγή έμπνευσης από την Ιωάννα Καραβερβέρη, της οποίας το ταλέντο, το μεράκι και η αγάπη της, την καθιστούν στις σημαντικότερες νέες παρουσίες για τον χώρο των εκδηλώσεων. 

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε το προσωπικό σας ραντεβού, καλέστε στα τηλέφωνα 2103633101 και 6978111031.