«Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει»

O Μίνως Μάτσας και η HOPEgenesis σας καλούν σε μια μουσική μυσταγωγία για μία και μοναδική βραδιά στον ανοικτό αρχαιολογικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς στους Αέρηδες, στην Πλάκα.

Ο βραβευμένος συνθέτης με την συμμετοχή των εξαιρετικών ερμηνευτών Ελεωνόρας Ζουγανέλη και Κώστα Τριανταφυλλίδη καθώς και επτά διακεκριμένων μουσικών θα παρουσιάσει τους πιο σημαντικούς κύκλους τραγουδιών της πορείας του, την Πέμπτη 10η Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 20.30.

Με μεγάλη ευαισθησία και σεβασμό, οι διοργανωτές έχουν λάβει τα κατάλληλα μέτρα ώστε το κοινό που θα απολαύσει αυτό το μοναδικό μουσικό ταξίδι να είναι ασφαλές. Για το σκοπό αυτό θα υπάρξει τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας κατά την προσέλευση του κοινού, θερμομέτρηση κατά την είσοδο, με ακρίβεια υπολογισμένος αριθμός καλεσμένων σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες, διάταξη των καθισμάτων στις αποστάσεις που επιβάλει το πρωτόκολλο προστασίας της δημόσιας υγείας, υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και προσφορά αντισηπτικών.

O Μίνως Μάτσας διάλεξε σαν τίτλο έναν συγκλονιστικό —και σήμερα επίκαιρο περισσότερο από ποτέ— στίχο του Τάσου Λειβαδίτη: «Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει».

Στο πνεύμα αυτό, όλα τα έσοδα της συναυλίας, θα διατεθούν για το φιλανθρωπικό έργο της HOPEgenesis που έχει ως αποστολή την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στη χώρα μας και την ενίσχυση της οικογένειας, ειδικότερα στις παραμεθόριες περιοχές της.
Με όχημα τη μουσική και τα τραγούδια ας ενώσουμε τις φωνές μας και ας δώσουμε ένα θετικό μήνυμα: Με αλληλέγγυο πνεύμα και ενσυναίσθηση μπορούμε να αλληλοεπιδρούμε, να συνυπάρχουμε και να συμμετέχουμε σε πρωτοβουλίες που υπηρετούν σημαντικούς σκοπούς.

Τα εισιτήρια διατίθενται αποκλειστικά από την Ticketservices.gr και την HOPEgenesis (https://www.hopegenesis.org/el/)

Τραγουδούν: ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ & ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, Ρωμαϊκή Αγορά, ώρα έναρξης 8.30 μ.μ.

Συμμετέχουν (αλφαβητικά): Αντώνης Ανδρέου στο Τρομπόνι, Πέτρος Βαρθακούρης στο Κοντραμπάσο, Τάκης Βασιλείου στα Κρουστά, Χρήστος Ζερμπίνος στο Ακορντεόν, Κυριάκος Γκουβέντας στο Βιολί, Μανώλης Καραντίνης στο Μπουζούκι, Γιώργος Χατζόπουλο στη Κιθάρα και ο συνθέτης στο πιάνο.