Ο Κυριάκος μας, κατόρθωσε να μπει στην ΚΑΡΔΙΑ όλων των Ελλήνων!!!

Συμφωνώ και επ’ αυξάνω όπως έγραψε ο κ. Γεώργιος Δελάκης

Ο Κυριάκος Μαριδάκης γράφει τη ΔΙΚΗ του ιστορία. Ένα παγκόσμιο φαινόμενο.

ΧΩΡΙΣ κυβερνητική ή θεσμική θεση.

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ σε όλο τον πλανήτη για τη Σαλαμίνα και την Ελλάδα!!! ΧΩΡΙΣ οικονομικές ενισχύσεις!!! ΜΟΝΟΣ (λίγοι γνωρίζουν ότι όλη η μοναδική του πορεία εδώ και15 χρόνια όπως και του πατέρα του κ. Χρήστου ειναι ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ, χωρίς να έχουν λάβει ούτε ένα ευρώ,αντιθέτως προσφέρουν διακριτικά, ταπεινά, χωρίς τυμπανοκρουσίες και ανιδιοτελώς, εθνικό έργο, καλύπτοντας όλα τα έξοδα από τα δικά τους επαγγελματικά εισοδήματα.
Βοηθώντας παράλληλα όπως γνωρίζω όσους ανθρώπους έχουν ανάγκη.

Ο Κυριάκος μας κατόρθωσε να γράψει τη δική του Ελληνική πολιτιστική διπλωματία.
Όπως ισχυρίζεται ο κόσμος, μια φωτογραφία είναι 1000 λέξεις και αυτό φαίνεται με τον Κυριάκο αγκαλιά στο γραφείο στο Παλάτι του Μονακό μετά τη συνάντησή του με τον πρίγκηπα Αλβέρτο, όπου εκτός της βασιλικής ιδιότητάς του είναι και Μονάρχης του κράτους.

Τι σημαίνει αυτο; Ως γνωστόν σύμφωνα με το Διεθνές πρωτόκολλο της εκάστοτε προεδρίας,πόσο μάλλον του αυστηρού βασιλικού πρωτόκολλου, ΠΟΤΕ δεν αγκαλιάζει ένας ηγέτης κάποιον άλλον.

Αυτό και ΜΟΝΟ δείχνει την υψηλή εκτίμηση και τα ειλικρινά φιλικά αισθήματα και σεβασμό που τρέφουν ξένοι ηγέτες, όπως ο αξιοαγάπητος και Φιλέλληνας Πρίγκηπας Αλβέρτος αφιερώνοντας δύο ολόκληρες ώρες για να ενημερωθεί για τις δράσεις και το πρόγραμμά του.