Ο κορυφαίος ερμηνευτής της αγάπης Γιάννης Πάριος μας προσκαλεί σ’ ένα φιλανθρωπικό μουσικό ταξίδι για το Αιγαίο και το Καστελλόριζο, την Τρίτη 1 Μαρτίου στο Παλλάς

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβος και ο Προέδρος του Συλλόγου Θυάτειρα, κ. Γιώργος Παπαγιαννόπουλος

Η οnline προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται: https://www.viva.gr/tickets/music/giannis-parios-sto-theatro-pallas/
 
Τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 ανακοινώθηκε στο ξενοδοχείο King George, στη πλατεία Συντάγματος, η πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου Θυάτειρα για το 2022 με τον Γιάννη Πάριο, στη μία και μοναδική του εμφάνιση στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς, την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022, στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας, παρουσία του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Κλαυδιουπόλεως κ. Ιακώβου και του Προέδρου του Συλλόγου Θυάτειρα, κ. Γιώργου Παπαγιαννόπουλου.
 
Ο κορυφαίος τραγουδιστής της αγάπης, θα ερμηνεύσει τις αξέχαστες επιτυχίες του για το Αιγαίο τιμώντας το Ακριτικό Καστελλόριζο. Με την ερμηνευτική του δεινότητα και τη ρομαντική και ευαίσθητη φωνή του, ο Γιάννης Πάριος θα ταξιδέψει το κοινό του Θεάτρου Παλλάς με τραγούδια που αγαπήθηκαν, έμειναν διαχρονικά και έχουν σημαδέψει τη μουσική σκηνή του τόπου μας.

Τη γεμάτη μουσική βραδιά
στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς,
την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022, θα παρουσιάσει
η μοναδική Ρούλα Κορομηλά

Το 1982 κυκλοφόρησε ένα διπλό άλμπουμ με 24 τραγούδια, τα «Νησιώτικα» και συνέδεσε τον Έλληνα με τις κομμένες ρίζες του, με το δικό του μοναδικό τρόπο. 
Σήμερα, μέσω της ανθρωπιστικής συναυλίας που διοργανώνει ο Σύλλογος Θυάτειρα, σας καλούμε να μεταφέρουμε όλοι μαζί με την βελούδινη φωνή του Γιάννη Πάριου ένα μήνυμα αγάπης για τη στήριξη του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Μεγίστης Καστελλορίζου! 
 
Λίγα λόγια για το Σύλλογο Θυάτειρα:

Ο «Σύλλογος Θυάτειρα» είναι μία φιλανθρωπική, πολιτιστική και κοινωνική ένωση με πολυδιάστατη δράση που στηρίζει το ανθρωπιστικό έργο του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μ. Βρετανίας, Υπερτίμου και Εξάρχου Δυτικής 
Ευρώπης και Ιρλανδίας κ. Νικήτα και αποτελεί σημαντική γέφυρα των Ελλήνων της διασποράς με την Μητέρα – Πατρίδα.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβος
και ο Προέδρος του Συλλόγου Θυάτειρα,
κ. Γιώργος Παπαγιαννόπουλος.

Έχοντας συναίσθηση των μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες κοινωνίες, ο ‘’Σύλλογος Θυάτειρα’’ συνεργάζεται ευρύτερα με ελληνικές κοινότητες σε όλο τον κόσμο για την υλοποίηση σειράς πρωτοβουλιών πολιτιστικού, εκπαιδευτικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Στόχος των ενεργειών αυτών είναι η οικοδόμηση δικτύων αλληλεγγύης και συνεργασίας που θέτουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και έχουν  άξονα τις πανανθρώπινες πολιτισμικές αξίες της ελληνικότητας. Βασικός του στόχος είναι και η προώθηση του ελληνισμού παγκοσμίως και η συνεχής προβολή της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη του πολιτισμού.
 
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΥΑΤΕΙΡΑ
 
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: MEGA, ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ, IN.GR
 
Υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, και τη στήριξη του Υπουργείου Υγείας.
 
Υπεύθυνη Συντονιστικής Επιτροπής: κ. Μαρία Τσίφτη.
 
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ VIVA.GR & ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ 11876
 
TΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ EΣΟΔΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ