Ο Θάνος Ματζίλης live στο ΙΛΙΟΝ plus

O Θάνος Ματζίλης μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο με εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο θα εμφανιστεί στη Μουσική Σκηνή του ΙΛΙΟΝ plus τη Πέμπτη 10 Νοεμβρίου για μία και μοναδική εμφάνιση. 

Ο Θάνος Ματζίλης με αξιοσημείωτη πορεία στο χώρο του ελληνικού πενταγράμμου είναι ένας λαϊκός ερμηνευτής με σπάνια στιβαρή φωνή που έχει τη δυνατότητα να καλύψει όλο το εύρος του έντεχνου και λαϊκού ρεπερτορίου. Με στέρεες μουσικές σπουδές και μεγάλη αγάπη για την τέχνη του έχει καταφέρει να ξεχωρίσει αμέσως μετά τις πρώτες του δισκογραφικές παρουσίες και συνεργασίες αλλά και ζωντανές εμφανίσεις.  

Στη μουσική του παράσταση περιλαμβάνονται τραγούδια από τη προσωπική του δισκογραφία αλλά και πολλά άλλα αγαπημένα κλασικά λαϊκά τραγούδια. Στο «πλευρό» του σπουδαίοι μουσικοί αλλά και συνοδοιπόροι του όλα αυτά τα χρόνια που απαρτίζουν την ορχήστρα «Ρυθμός» από τον Βόλο. Ο Θάνος από την αρχή ίδρυσης της αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι.  Η ορχήστρα Ρυθμός με μαέστρο τον συνθέτη Νίκο Χιώτογλου με σύντομη αλλά πολύ σημαντική μέχρι στιγμής πορεία έχει συνεργαστεί με τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες.  

Ο Θάνος Ματζίλης έχει συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες σε συναυλίες και αφιερώματα σε Ελλάδα & εξωτερικό (Γιώργος Νταλάρας, Διονύσης Σαββόπουλος, Μανώλης Μητσιάς, Κώστας Μακεδόνας, Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μπάσης, Λίνα Νικολακοπούλου, Ανδρέας Κατσιγιάννης κ.ά.) 

Συμμετέχουν:

Νίκος Χιώτογλου: Πιάνο – Διεύθυνση ορχήστρας 

Δημήτρης Λιόλιος: Μπουζούκι 

Μιχάλης Καζάνας: Μπουζούκι 

Ρισέλ Μέτα: Κιθάρα 

Σταυρούλα Τρυφιάτη: Καβάλι 

Βαγγέλης Χάνος: Μπάσο 

Ηρακλής Παχίδης: Τύμπανα 

Ελεάννα Βαρελά: Τραγούδι – φωνητικά 

Φωτογραφία: Θωμάς Γιαννάκης 

Οργάνωση παραγωγής: Melodica Art Productions 

Πληροφορίες 

– Είσοδος: 10 € 

– Προπώληση εισιτηρίων από το viva.gr και όλο το δίκτυο της Viva. 

– Το εισιτήριο καθήμενου σε τραπέζι προϋποθέτει ελάχιστη κατανάλωση προϊόντος πρόσθετης αξίας: 8€ (πρώτο ποτήρι μπύρα / κρασί) ή 10€ (πρώτο ποτό). 

(Δεύτερο ποτήρι μπύρα / κρασί : 6€, δεύτερο ποτό: 8€) 

– Για την διευθέτηση των θέσεων καθημένων σε τραπέζια, επικοινωνήστε μετά την αγορά των εισιτηρίων σας στο 2108824383 ή στο 6983600510. 

– Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση). Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις. 

ΙΛΙΟΝ plus 

Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17 

Τηλ: 2108824383, 6983600510