Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΕΖΗΣ “Εν βρασμώ ψυχής”!

Το 2020 μπορεί να είναι μία απαιτητική και διαφορετική χρονιά για όλη την ανθρωπότητα, όταν όμως η τέχνη σε “καλεί” το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συνεχίζεις ασταμάτητα το δρόμο προς την επιτυχία! Μετα το “χαρτί καμένο”, ο Δημήτρης Νέζης σε μία έξαρση δημιουργικότητας μας παρουσιάζει ακόμα ένα καινούργιο καλοκαιρινό hit που θα μας ξεσηκώσει & θα μας παρασύρει σε dance oriental ρυθμούς, …υπενθυμίζοντάς μας όμως και την ανθρώπινη μας υπόσταση, που έχει και τις αδύναμες, εκρηκτικές της εκφάνσεις !

Οσο ο πλανήτης βρίσκεται εν βρασμω… ριζικών αλλαγών, ο Δημήτρης Νέζης μας παρουσιάζει το δεύτερο single (από το επερχόμενο άλμπουμ του), με τίτλο “Εν βρασμώ ψυχής”,  σε μουσική Κωνσταντίνου Οικονομόπουλου & στίχους Δημήτρη Δινελεκίδη, σε ένα βίντεοκλίπ σκηνοθετημένο από τον μετρ του είδους, Μike Digicam (nightstories.gr).

Διεύθυνση Παραγωγής: Κων/νος Οικονομόπουλος – Νίκος Αρκομάνης Μίξη – Mastering: Play recording studio Promo photoshoot: Joseph Derdessi Make up/ Stylist: Julie Beveratou
Ευχαριστούμε θερμά τα καταστήματα Πανταζόνας (Pantazonas.gr/ Καλλιθέα) που έντυσαν τον Δημήτρη Νέζη.
Ευχαριστούμε το “Άνω Κάτω” (Αγίας Παρασκευής 58- Μπουρνάζι) & το “Λευκές Νύχτες” ( Νοταρά 125- Πειραιάς), για την ευγενική παραχώρηση των χώρων.

2020 wow RECORDS SA Under Exclusive License of Dimitris Nezis
Με την στήριξη της Gabi music- Haperis productions.

ΣΤΙΧΟΙ/ LYRICS:
Ηρθες και μου βγάζεις πρόβλημα μεγάλο, όταν λες πως παίζει κάτι άλλο, πάγωσε το αίμα, θόλωσε το βλέμμα, είσαι αλλού δεν είναι ψέμα.
Πως να κρατηθώ καρδιά μου, όχι δεν μπορώ, άγγιξες τα όρια μου, νιώθω πως θα τρελαθώ, μέσα μου, γίνεται χαμός…
Ρ: Θέλεις δε θέλεις, θα με ακούσεις, δεν μου ανήκεις γενικώς,    όμως μπροστά μου αν σε αγγίξει, στο δηλώνω πως θα γίνει πανικός,    Θέλεις δε θέλεις, δεν με νοιάζει, πες του να φύγει μην αργείς,    ό,τι κι’αν γίνει δεν θα φταίω, βρίσκομαι να ξέρεις “εν βρασμώ ψυχής”.
Δίνεις αφορμές νά’ρθει πιο κοντά σου, και εγώ καίγομαι μέσ’την φωτιά σου, πες μου τι να κάνω που στην τρέλα φτάνω και τον έλεγχο μου χάνω.
Πως να κρατηθώ καρδιά μου, όχι δεν μπορώ, άγγιξες τα όρια μου, νιώθω πως θα τρελαθώ, μέσα μου, γίνεται χαμός…

En Vrasmo Psihis by Dimitris Nezis / song.link


Ακούστε το νέο τραγουύδι και δείτε το βίντεοκλιπ εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=A25c1QNeuGs
Buy/Stream: https://song.link/s/5iHLsFTHh3xPe5sWsARpUp

Ακολουθείστε τον Δημήτρη Νέζη: Facebook: https://facebook.com/dimitrisnezisofficial
Instagram: https://instagram.com/dimitrisnezisofficial
Twitter: https://twitter.com/dimitrisnezis
Youtube: https://youtube.com/dimitrisnezisVEVO
Spotify: https://shorturl.at/jsBK7
Contact: [email protected]