Ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος ερμηνεύει Μπετόβεν – Στο Φεστιβάλ Μαραθώνα

Μην χάσετε ένα από τα σπουδαιότερα καλλιτεχνικά γεγονότα του φετινού Καλοκαιριού.

Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 2020 υποδέχεται το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 (9μμ) στο Ανοιχτό Θέατρο του Πολιτιστικού & Αθλητικού Πάρκου Νέας Μάκρης, τον Βασίλη Τσαμπρόπουλο.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της σύμπραξής του στον απαιτητικό διπλό ρόλο του σολίστ και μαέστρου με μια από τις κορυφαίες Ορχήστρες του κόσμου, τη Βασιλική Φιλαρμονική του Λονδίνου, και με δύο θρυλικά κοντσέρτα την ίδια βραδιά, στο sold out Μέγαρο Μουσικής Αθηνων, ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος παρουσιάζει στην σειρά ρεσιτάλ με έργα Beethoven, επ’ ευκαιρία της συμπλήρωσης 250 χρόνων από τη γέννηση του μεγάλου μουσουργού.

Ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος ανήκει στις σπάνιες περιπτώσεις μουσικών που ξεδιπλώνουν το ευρύ φάσμα του ταλέντου τους από το κλασικό σολιστικό πιανιστικό ρεπερτόριο και τη διεύθυνση ορχήστρας, έως τις πιο σύγχρονες μορφές και αναζητήσεις της σύνθεσης και του αυτοσχεδιασμού. Μετρώντας μία πολύχρονη δισκογραφική παρουσία στην κορυφαία Γερμανική ECM αλλά και έχοντας συνεργαστεί με σημαντικές Ορχήστρες της Ευρώπης και της Αμερικής, όπως η Φιλαρμόνια του Λονδίνου, η Φιλαρμονική της Τσεχίας, η Βασιλική Φιλαρμονική της Στοκχόλμης, η Συμφωνική της Βοστόνης, η Συμφωνική της Βαλτιμόρης, η Συμφωνική της Ιταλικής Ραδιοφωνίας κ.α., έχει χτίσει διεθνώς ένα πολύπλευρο μουσικό προφίλ, βασισμένο στέρεα στο κλασικό ρεπερτόριο που αποτελεί πάντα τη βάση, την πηγή έμπνευσης και το σημείο πορειας του βιρτουόζου σολίστ και ενός από τους σημαντικότερους διεθνώς Έλληνες μουσικούς.

 «Ένας μάγος του ήχου και ένας σπάνιος μουσικός που ακροβατεί με ιδιαίτερη άνεση ανάμεσα στην κλασική και την τζαζ μουσική, σαν ένας γνήσιος διάδοχος του Keith Jarrett…»New York Times

«Ο ήχος του είναι ευαίσθητος και οι φράσεις του αέρινες, με φινέτσα, δεν επιδιώκει τον εντυπωσιασμό και ερμηνεύει τα πιο δεξιοτεχνικά περάσματα χωρίς καμία προσπάθεια» 

Le Monde

«Ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος όντως είναι μια πολύ σπάνια περίπτωση μουσικού […] είναι μουσικός της απόλαυσης […] της δημιουργίας μακριά από κλισέ και πόζες. […] Ένας γοητευτικός και άμεσα επικοινωνιακός εκτελεστής […] ένας εσωτερικός συνθέτης που οι νότες του κρύβουν μυστήριο […] ένας μαέστρος γεμάτος ενέργεια και πάθος. […] Ένας μουσικός ολοκληρωμένος […] που ίσως ακολουθεί το δρόμο της μουσικής πληρότητας που άνοιξε ο Leonard Bernstein»

London Times

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ
Εξασφαλίστε την δική σας θέση σε αυτό το σπουδαίο καλλιτεχνικό γεγονός.

Προπώληση εισιτηρίων:
– Κτήριο Διοίκησης ΚΕΔΜΑ (Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης)
Δευτέρα – Παρασκευή 10πμ – 1μμ

– Κυλικείο Θεάτρου (Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης)
Σάββατο & Κυριακή 10πμ – 1μμ
Δευτέρα – Κυριακή 6μμ – 9μμ