Ο Έλληνας μουσικός Twmmy κυκλοφορεί το τέταρτο άλμπουμ του με τίτλο «Beautiful Mess»

Ο 20χρονος μουσικός Θωμάς Αλμπανίδης (aka Twmmy) έχει ήδη στο ενεργητικό του τρία άλμπουμ, το Personal (2021), το Illusions (2022) και το Stay (2022) που ανέβηκαν και τα τρία στην 1η θέση του iTunes Greek Album Chart.

Τον περασμένο Οκτώβριο κυκλοφόρησε την acoustic μπαλάντα «Leave Me Alone» ως το lead single για το επερχόμενο άλμπουμ του με τίτλο «Beautiful Mess», του οποίου η κυκλοφορία είχε προγραμματιστεί για την 13/01/2023.

Το νέο άλμπουμ αποτελείται από 7 τραγούδια που είναι στο γνώριμο ύφος του νεαρού μουσικού όπου επιμελήθηκε για πρώτη φορά την παραγωγή, την ηχογράφηση και τη μίξη.

Όπως ο ίδιος δηλώνει : “Έγραψα τα περισσότερα τραγούδια ενώ προσπαθούσα να ανακαλύψω ποιος ήθελα να είμαι και τί ήθελα να νιώσω. Αυτό το project είναι τόσο διαφορετικό και είναι «φτιαγμένο» από μένα. Ο ήχος, ο σχεδιασμός. Όλα! Έκανα την παραγωγή, την ηχογράφηση, τη μίξη. Ήθελα να αποδείξω στον εαυτό μου πως μπορούσα να τα κάνω. Η προηγούμενη χρονιά ήταν τόσο περίεργη, «άγρια» και διαφορετική. Έγραψα πολλά τραγούδια σχετικά με τον έρωτα. Κάτι που δεν περίμενα πως θα το έκανα. Νιώθω πως τα συναισθήματα μπορούν να σε «χτυπήσουν» στο κεφάλι. Ο πόνος είναι αναπόφευκτος. Η αλλαγή είναι επιβεβλημένη»

Το «Beautiful Mess» κυκλοφορεί τόσο digital όσο και σε physical cd όπου μπορείτε να το παραγγείλετε μέσα από το επίσημο site του Twmmy https://twmmy.com/

Digtal Link

https://twmmy.lnk.to/beautifulmess

Ακούστε το «A Million Times» μέσα από το άλμπουμ:

Ακολουθήστε τον Twmmy στα social media:

Official Site : https://twmmy.com/

Instagram: https://instagram.com/iamtwmmy

Facebook: https://facebook.com/iamtwmmy

Twitter: https://twitter.com/iamtwmmy