«Ορχήστρα των Ονείρων»: μουσικό αφιέρωμα στη Μουσική Σκηνή ΙΛΙΟΝ plus, στους κορυφαίους λαϊκούς ερμηνευτές Δημήτρη Μητροπάνο και Βίκυ Μοσχολιού

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 Η «Ορχήστρα των Ονείρων» παρουσιάζει στη Μουσική Σκηνή ΙΛΙΟΝ plus ένα μουσικό αφιέρωμα στους κορυφαίους λαϊκούς ερμηνευτές Δημήτρη Μητροπάνο και Βίκυ Μοσχολιού.
Ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στις μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες και συνεργασίες των 2 μεγάλων καλλιτεχνών που χαράχτηκαν ανεξίτηλα στις καρδιές μας μέσα στο χρόνο.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος και η Βίκυ Μοσχολιού μέσα από τη πολυετή διαδρομή τους ερμήνευσαν κομμάτια κορυφαίων συνθετών και εμβληματικών στιχουργών της χώρας μας όπως ο Άκης Πάνου, ο Τάκης Μουσαφίρης, ο Μάριος Τόκας, ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Γιάννης Σπανός, ο Μάνος Ελευθερίου κ.α.

Η «Ορχήστρα των Ονείρων», με απόλυτο σεβασμό στη μουσικό μέγεθος των 2 μεγάλων ερμηνευτών, θα παρουσιάσει μία παράσταση με τις σπουδαιότερες επιτυχίες τους. Τραγούδια σταθμοί όπως «Αλήτης», «Καλοκαίρια και Χειμώνες», «Τι να φταίει», «Θάλασσες», «Ασφαλώς και δεν πρέπει» κ.α. θα μας κάνουν να νοσταλγήσουμε και θα μας ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο, σε όμορφα μελωδικά μονοπάτια

Ερμηνευτές: Θοδωρής Κυριακόπουλος, Βασιλική Παρασκευοπούλου, Ράνια Λίβα, Μαρία Μπιζάτη.
Μπουζούκι: Γιάννης Γαβράς
Μπουζούκι: Χρήστος Σχίζας, Αλεξόπουλος Δημήτρης
Κιθάρα: Κότσαλος Αλέξανδρος, Ζαχαράκης Θέμος
Πιάνο: Τσάκας Στέλιος
Ηλεκτρικό Μπάσο: Τσαχτσίρης Νίκος
Τύμπανα: Κοκαβέσης Richard Φώτης
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιάννης Γαβράς
Παραγωγή: J.G. Music Productions
Artwork αφίσας: Διονύσης Ζώγας

ΙΛΙΟΝ Plus
Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022
Ώρα προσέλευσης: 20:30 / Έναρξη: 21:00
Γενική είσοδος: 8 €

– Το εισιτήριο καθήμενου σε τραπέζι προϋποθέτει ελάχιστη κατανάλωση προϊόντος πρόσθετης αξίας: 8€ (πρώτο ποτήρι μπύρα / κρασί) ή 10€ (πρώτο ποτό).
(Δεύτερο ποτήρι μπύρα / κρασί : 6€, δεύτερο ποτό: 8€)
– Για την διευθέτηση των θέσεων καθημένων σε τραπέζια, επικοινωνήστε μετά την αγορά των εισιτηρίων σας στο 2108824383 ή στο 6983600510.
– Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση). Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17
Τηλ: 2108824383, 6983600510