Ομαδική έκθεση «Anti StreSS» Η Myró Gallery φιλοξενεί την Ίριδα Σπίνουλα στο χώρο του Show Room

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου και ώρα 18:00.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021.

Η Ίριδα Σπίνουλα γεννήθηκε στην Αθήνα, ζει και δραστηριοποιείται στην Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Έχει λάβει μέρος σε ομαδικές και ατομικες εκθέσεις. Παράλληλα έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως εικαστικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και ως υπεύθυνη εικαστικών εργαστηρίων για παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας.

Το ενδιαφέρον της στρέφεται γύρω από το συναίσθημα. Επηρεάζεται από τις προσωπικές της στιγμές. Η ζωγραφική της χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό και τρυφερότητα. Στοχεύει στον εσωτερικό διάλογο των συναισθημάτων του θεατή με το έργο.

“Στην εποχή μας οι περισσότεροι αισθανόμαστε αγχωμένοι και φυσικά βιώνουμε τις αρνητικές συνέπειες αυτής της κατάστασης. Είναι μια απλή λέξη που μπορεί να κάνει θαύματα κατά του άγχους, αυτό θα επιτευχθεί με την θέαση των έργων του Γιώργου Μοσχοβίτη, της Ελένης Σιμώνης, της Ίριδας Σπίνουλα, του Μανιού Παπαδογιάννη, της Μαρίας – Ελένης Θαλασσινού και της Τίλντα Αμπαστάδο που απελευθέρωσαν τον δημιουργικό εαυτό τους και θα μας μεταδώσουν το αίσθημα της ηρεμίας και της χαλάρωσης.”

Επιμέλεια έκθεσης Μοσχοβίτης Γιώργος

Συμμετέχουν:

Γιώργος Μοσχοβίτης

Ελένη Σιμώνη

Ίριδα Σπίνουλα

Μάνιος Παπαδογιάννης

Μαρία-Ελένη Θαλασσινού

Τίλντα Αμπαστάδο


Τόσο την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης όσο και τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες που η έκθεση θα είναι ανοικτή, θα τηρούνται οι συστάσεις της Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19.

www.myro.gr
Facebook | Instagram | YouTube 
Χορηγός Επικοινωνίας
polismagazino.gr