Οι Pyramid κυκλοφόρησαν το νέο Lyric Video “Autonomous” feat Renzo Favaro 

Το νέο lyric video του Αμερικάνικου progressive metal super-project PYRAMID είναι εδώ!

Περίπου ένα χρόνο μετά το 4ο album “Rage” Revisited και δύο videos, “Of All Time” & “Instill”, από το album “Amnesty” (2020), η μπάντα αποφάσισε να μας δώσει ακόμα ένα lyric video. Αυτή τη φορά, οι Pyramid δίνουν στους οπαδούς τους το lyric video για το τραγούδι “Autonomous”!

Το νέο video “Autonomous” έχει τα φωνητικά του Renzo Favaro από τους Fughu που σου δημιουργούν την επιθυμία να ψάξεις το σκοτάδι της ψυχής σου, ώστε να μπορέσεις να αντιμετωπίσης τη σκοτεινή πλευτά αυτού του κόσμου!

Το album “Rage” βρίσκεται σε όλες τις πλατφόρμες και μπορείτε να το βρείτε παγκοσμίως από την Sleaszy Rider σε φυσική (2-cd) και ψηφιακή έκδοση!

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 4 Νοεμβρίου 2022

Πληροφορίες Για Το Album Rage

Για το νέο αριστούργημα των Pyramid – όπως στο προηγούμενο άλμπουμ τους “Validity” – ο Lance Sawyer, το κύριο πρόσωπο αυτής της μπάντας επέλεξε μερικούς από τους καλύτερους μουσικούς της metal σκηνής: 

Tim Ripper Owens (KK Priest, πρώην Judas Priest, πρώην Iced Earth, μεταξύ άλλων), Andry Lagiou (The Harps), Harry Conklin “The Tyrant” (Jag Panzer) στα φωνητικά, Mike Abdow (Fates Warning) στις κιθάρες και Chris Quirarte ( Redemption) στα ντραμς, Adam Bentley (Arch Echo) κιθάρες και mixing engineer, Joey Izzo (Arch Echo) ο master στα πλήκτρα και Perrine Missemer στο εκπληκτικό βιολί. 

Για το mastering του “Rage”, η Pyramid είχε και πάλι το καλύτερο, οπότε ο Maor Appelbaum έκανε καταπληκτική δουλειά στα Appelbaum Studios (AbbatI, Angra, Annihilator, Anvil, Armored Saint, Candlemass, Dokken, Faith No More, Fates Warning, Rob Halford , Queensrÿche, Sabaton, Sepultura, Yng J. Malmsteen, κ.λπ.). 

Official Links:

https://www.facebook.com/pyramidoffical

https://www.youtube.com/user/1234thelance

https://www.facebook.com/AngelsPRmusicPromotion/

https://www.instagram.com/angelsprmusicpromotion