Οι Pyramid κυκλοφορούν το νέο Lyric Video “Dungeons And Dragons” feat Tim Ripper Owens από το album “Rage”

Το Αμερικάνικο progressive metal super-project PYRAMID κυκλοφόρησε το 5ο album “Rage” Revisited.

Το super-group έχει ήδη κυκλοφορήσει κάποια videos από το album όπως τα “Magic” “Control“, “Tyranny“, “Rage“, “Beast“, “Empty Roads” και “Greed” και τώρα είναι η ώρα για το επόμενο νέο video, το πιο σημαντικό των Pyramid! 

Το νέο video είναι για το single “Dungeons And Dragons” και σε ταξιδεύει στον κόσμο του γνωστού franchise “D&D”! Κάθε κομμάτι του album “Rage” ενώνενται και αυτό το video είναι το καλύτερο video που έχουν κυκλοφορήσει οι Pyramid μέχρι τώρα!
Ο Tim Ripper Owens με τα δυνατά του φωνητικά μετατρέπει αυτό το τραγούδι σε ένα αριστούργημα που δεν πρέπει να χάσετε!

ΕΙΣΤΕ ΈΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ DUNGEONS, DRAGONS & PYRAMID ΜΟΥΣΙΚΗ???

Το album “Rage” βρίσκεται σε όλες τις πλατφόρμες και μπορείτε να το βρείτε παγκοσμίως από την Sleaszy Rider σε φυσική (2-cd) και ψηφιακή έκδοση!

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 4 Νοεμβρίου 2022

Πληροφορίες Για Το Album Rage

Για το νέο αριστούργημα των Pyramid – όπως στο προηγούμενο άλμπουμ τους “Validity” – ο Lance Sawyer, το κύριο πρόσωπο αυτής της μπάντας επέλεξε μερικούς από τους καλύτερους μουσικούς της metal σκηνής: 

Tim Ripper Owens (KK Priest, πρώην Judas Priest, πρώην Iced Earth, μεταξύ άλλων), Andry Lagiou (The Harps), Harry Conklin “The Tyrant” (Jag Panzer) στα φωνητικά, Mike Abdow (Fates Warning) στις κιθάρες και Chris Quirarte ( Redemption) στα ντραμς, Adam Bentley (Arch Echo) κιθάρες και mixing engineer, Joey Izzo (Arch Echo) ο master στα πλήκτρα και Perrine Missemer στο εκπληκτικό βιολί. 

Για το mastering του “Rage”, η Pyramid είχε και πάλι το καλύτερο, οπότε ο Maor Appelbaum έκανε καταπληκτική δουλειά στα Appelbaum Studios (AbbatI, Angra, Annihilator, Anvil, Armored Saint, Candlemass, Dokken, Faith No More, Fates Warning, Rob Halford, Queensrÿche, Sabaton, Sepultura, Yng J. Malmsteen, κ.λπ.). 

Official Links: https://www.facebook.com/pyramidofficalhttps://www.youtube.com/user/1234thelance

https://www.facebook.com/AngelsPRmusicPromotion/

https://www.instagram.com/angelsprmusicpromotion