“Ξεχωριστές στιγμές στο ελληνικό τραγούδι” στον πολυχώρο Τέχνης Galerie Δημιουργών

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 – 21:30

Ο Γιώργος Παπαμιχαήλ και η μουσική του παρέα, σας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα γεμάτο από αντιπροσωπευτικά κομμάτια του ελληνικού τραγουδιού σε όλες του τις μορφές.

Σας προσκαλούμε στις 21 Οκτωβρίου το βράδυ στις 9:30 στην «galerie δημιουργών» να διασκεδάσετε και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί μουσικές που έμειναν στη μνήμη μας από παλαιότερες εποχές και άλλες πρόσφατες.

Το πρόγραμμα θα σας κρατήσει ζωντανούς για 2 ώρες, θα σας γεμίσει αναμνήσεις, εικόνες και χαρά εναλλάσσοντας συνεχώς τους ρυθμούς και την ένταση και θα σας δώσει το έναυσμα να συμμετέχετε κι εσείς σε ένα συνεχές μουσικό κρεσέντο που θα σας μείνει αξέχαστο τραγουδώντας μαζί μας ότι καλύτερο υπάρχει στο ελληνικό τραγούδι.

Ο Γιώργος Παπαμιχαήλ στην κιθάρα και στο τραγούδι, συνοδευόμενος από τον εξαιρετικό Βασίλη Κατσούλη στο βιολί, τον ανεξάντλητο Άρη Μαραζόπουλο στα πλήκτρα την πολλά υποσχόμενη Έλσα Μαυρομαρά στο τραγούδι και με προσκεκλημένους τον Νίκο Πανταζόπουλο στο τραγούδι και στην κιθάρα και την ταλαντούχα Έλλη Ναυπλιώτη στο τραγούδι, σας περιμένουν να γίνουν ένα μαζί σας και σας υπόσχονται πολλές μουσικές εκπλήξεις.

Στο περιθώριο της βραδιάς ο Γιώργος Παπαμιχαήλ θα σας παρουσιάσει μέρος από τις δημιουργίες του!!!

Φοιτητικό-μαθητικό 6 ευρώ

Ώρα Προσέλευσης : 21:15

Ώρα έναρξης: 21:30

Ημέρα Παράστασης : Παρασκευή 14 Οκτωβρίου

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

Φοιτητικό-μαθητικό 6 ευρώ

Galerie Δημιουργών  Χελιδονούς 28, Κηφισιά

www.galeriedimiourgon.gr

www.facebook.com/galeriedimiourgon

Λεωφορεία: 504, 522, 523, 543, 721, Β9

Πληροφορίες   –  Κρατήσεις :   210 6251732