Αντώνης Μιτζέλος – Έρρικα Πατρικίου live στον πολυχώρο τέχνης Galerie Δημιουργών

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022, ώρα 21:30

Ο Αντώνης Μιτζέλος, αγαπημένος συνθέτης, κιθαρίστας και ερμηνευτής, που έχει αφήσει το δικό του προσωπικό στίγμα στην σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή, από την εποχή των θρυλικών «Τερμιτών» μέχρι και σήμερα, συναντά την αγαπημένη ερμηνεύτρια και μουσικό Έρρικα Πατρικίου, γνωστή από τα εξαιρετικά μουσικά αφιερώματα της σε σύγχρονους Έλληνες συνθέτες ποιητές και τις σημαντικές συνεργασίες της με μεγάλους Έλληνες δημιουργούς.

Μαζί παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα δυναμικό και συνάμα συγκινητικό, που προσκαλεί όλους να γίνουν μια παρέα και να μοιραστούν αγαπημένα τραγούδια και μελωδίες.

Με διάθεση για διάλογο και αυτοσχεδιασμό, με φωνή και καρδιά, ο Αντώνης, μοναδικός σολίστας της κιθάρας, παρέα με την Έρρικα, γνωστή για την λυρικότητα της και την ερμηνευτική της δύναμη, θα κάνουν στάση σε μεγάλες στιγμές από την πορεία του ως συνθέτης, με τραγούδια αγαπημένα που έχει γράψει για μεγάλους ερμηνευτές όπως τους Γιάννη Κότσιρα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Τραγούδια που δεν έχουμε σταματήσει να τραγουδάμε: Με το ίδιο μακό, Να μ’ αγκαλιάζεις, Πες μου θάλασσα, Φύλακας άγγελος, Φλασάκι, Πόσο σε Θέλω και τόσα άλλα…

Παράλληλα, επιλέγουν σπουδαία κομμάτια από τα έργα των Μάνου Χατζιδάκι, Μάνου Λοϊζου, Σιδηρόπουλου αλλά παρουσιάζουν και το νέο τραγούδι της συνεργασίας τους “Κράτα με” που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Ολα αυτά με τον χαρακτηριστικό, μοναδικό ηλεκτρικό αλλά και τόσο λυρικό ήχο του Αντώνη Μιτζέλου.  

Η Έρρικα Πατρικίου έχει συνεργαστεί με τους συνθέτες Γιώργο Χατζηνάσιο, Νότη Μαυρουδή, Αντώνη Μιτζέλο. Εχει τραγουδήσει με ξεχωριστούς ερμηνευτές, όπως ο Βασίλης Λέκκας, με τον οποίο συνεργάστηκε και δισκογραφικά στο «Ο δικός μας κόσμος», με την Αναστασία Μουτσάτσου, τη Λένα Αλκαίου, τον Μπάμπη Τσέρτο, τον Δημήτρη Μπάση, τη Γλυκερία, κα.

Μαζί τους στο πιάνο ο Φίλιππος Ρέτσιος, στην κιθάρα ο Χρήστος Κασσίδης και στα τύμπανα ο Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος

Ώρα Προσέλευσης : 21:15

Ώρα έναρξης: 21:30

Ημέρα Παράστασης : Σάββατο 08 Οκτωβρίου

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ

Galerie Δημιουργών  Χελιδονούς 28, Κηφισιά

www.galeriedimiourgon.gr

www.facebook.com/galeriedimiourgon

Λεωφορεία: 504, 522, 523, 543, 721, Β9

Πληροφορίες   –  Κρατήσεις :   210 6251732