ΝΕΟ MASTERCLASS στο ImProva – Β’ ΚΥΚΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το εργαστήριο «Ηθοποιός μπροστά στην κάμερα» του σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού Βασίλη Μαζωμένου, μετά τον επιτυχημένο πρώτο κύκλο του και κατόπιν απαιτήσεων αρκετών ηθοποιών που δεν πρόλαβαν να εγγραφούν τον Ιούλιο, θα επαναληφθεί τον Σεπτέμβριο αποκλειστικά στον χώρο του ImProva.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Ο χώρος τέχνης Improva (Arts-Rehearsal-Space) και η εταιρεία παραγωγής Horme pictures παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερο εργαστήριο στον χώρο της ερμηνευτικής τέχνης: «Ηθοποιός μπροστά στην κάμερα» του σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού Βασίλη Μαζωμένου
Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στον industrial & minimal χώρο του Improva, ένα art space που φιλοξενεί πρόβες, σεμινάρια, προβολές, εκθέσεις και άλλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες. (Πρ. Δανιήλ 29, Βοτανικός)

Ημερομηνίες Διεξαγωγής :

Από 3/09 – 28/09
Κάθε Δευτέρα & Πέμπτη
(σε δυο δίωρα εβδομαδιαία μαθήματα)
Κόστος εργαστηρίου: 90 ευρώ (8 μαθήματα / σύνολο ωρών 16)

«Ηθοποιός μπροστά στην κάμερα» (μέθοδοι και ασκήσεις)
Το εργαστήριο απευθύνεται ηθοποιούς, φοιτητές δραματικών σχολών και σε κινηματογραφιστές, που θα ήθελαν να έρθουν σε επαφή με τα εργαλεία για την υποκριτική μπροστά στην κάμερα.

Τομείς που θα διερευνηθούν :
• Διαφορά υποκριτικής στην κάμερα από τη θεατρική (παραδείγματα με πρακτικό τρόπο)
• Ασκήσεις και Αυτοσχεδιασμοί (με κάμερα και χωρίς)
• Μελέτη ρόλου cv χαρακτήρα (από ταινίες και σενάρια)
• Γραφή μικρού σεναρίου και παρουσίαση χαρακτήρων
• Γύρισμα με τον συμμετέχοντα μπρος και πίσω από την κάμερα

Ο Βασίλης Μαζωμένος είναι Έλληνας σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός ταινιών, με portfolio δέκα μεγάλου μήκους ταινίες. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής και της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Είναι επίσης γνωστός ως παραγωγός ταινιών μικρού μήκους, έχοντας παραγάγει περισσότερα από τριανταπέντε projects. Αφιερώματα στο έργο του και προβολές των ταινιών του έχουν πραγματοποιηθεί σε πολύ γνωστά φεστιβάλ. Για το έργο του έχει διακριθεί με πάνω από 20 βραβεία και πάνω από 40 υποψηφιότητες.

INFO
Improva Arts-Rehearsal-Space (Πρ. Δανιήλ 29, Βοτανικός/Μετρό Κεραμεικός)
Πληροφορίες/Εγγραφές μέχρι τις 31 Αυγούστου στο τηλέφωνο: 6937425294 ή στα emails: [email protected] και [email protected]

Official Facebook Page: https://www.facebook.com/improva.votanikos/?modal=admin_todo_tour