Νίκος Κυπουργός: “Τα Κυπο-Θεατρικά” – Στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, Σάββατο 9 Ιουλίου

Μια ατμοσφαιρική βραδιά, αφιερωμένη στο πολύπλευρο έργο του Νίκου Κυπουργού για το θέατρο, που εκτείνεται από το Αρχαίο Δράμα ως το μιούζικαλ, θα πραγματοποιηθεί στο ατμοσφαιρικό Μικρό Θέατρο Επιδαύρου, το Σάββατο 9 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου. 

Η έντονη ενασχόληση με του Νίκου Κυπουργού με το θέατρο ξεκινά στα τέλη της δεκαετίας του 70 και συνεχίζεται ως σήμερα. Μεταξύ των δεκάδων συνεργασιών του, δούλεψε για το Εθνικό Θέατρο, το ΚΘΒΕ, το Θέατρο Τέχνης, το Εμπρός, το Αμφιθέατρο, το Θέατρο του Νότου, το Αμόρε και πολλά άλλα. 

Μέσα από απρόσμενες συναντήσεις, εκλεκτοί προσκεκλημένοι θα μας αποκαλύψουν τα πολλά πρόσωπα της μακρόχρονης πορείας του, μέσα από αγαπημένα, αλλά και άγνωστα τραγούδια του. 

Ο Γιάννης Διονυσίου, ο Χρήστος Θηβαίος, η Μαρία Κατριβέση, ο Δημήτρης Πακσόγλου, η Μαρίνα Σάττι με την Ερασμία Μαρκίδη και την Έλενα Παπαδημητρίου. 

Διεύθυνση ορχήστρας: Νίκος Κυπουργός

Τραγουδούν: Γιάννης Διονυσίου, Χρήστος Θηβαίος, Μαρία Κατριβέση, Δημήτρης Πακσόγλου, Μαρίνα Σάττι με την Ερασμία Μαρκίδη και την Έλενα Παπαδημητρίου
Μουσικοί: Μαρίνος Γαλατσινός κλαρινέτο, σαξόφωνο, φλάουτο, Μιχάλης Καλκάνης κοντραμπάσο, Σταύρος Λάντσιας πιάνο, κρουστά, Τάσος Μισυρλής βιολοντσέλο, Μιλτιάδης Παπαστάμου βιολί
Ηχοληψία: Γιώργος Καρυώτης
Εκτέλεση παραγωγής Cricos Events

Έναρξη: 21:30 
Προπώληση: viva.gr 
Εισιτήρια: 5-25 ευρώ.  
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου