Νίκος Δούρος: Νέο videoclip και η συμμετοχή – έκπληξη με άρωμα Scorpions! 

Με σταθερά και σίγουρα βήματα, ο Νίκος Δούρος παρουσιάζει το νέο του single, που κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρεία Sonar Music. Πρόκειται για ένα τραγούδι με ροκ επιρροές, δυνατό στίχο και παλμό.  

Με προσεκτικές ρεπερτοριακές επιλογές, αλλά και με ξεχωριστή χροιά, ο Νίκος Δούρος μάς τραγουδά «Ζήσε στο κόσμο σου» και ανεβάζει την αδρεναλίνη σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα.  

Τα γυρίσματα του videoclip έγιναν σε ένα εγκαταλειμμένο κτήριο στην Κερατέα και στην παραλία Αναβύσσου. Μάλιστα, στα γυρίσματα συμμετείχαν μέλη του Harley Davidson Club Hellas, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός drummer Mark Cross που έχει συνεργαστεί με τους Scorpions σε tour και συναυλίες ανά τον κόσμο.  

«Ο Mark Cross, έδωσε τη δική του ροκ πινελιά στο videoclip και χαίρομαι πολύ που δέχτηκε να συμμετάσχει στα γυρίσματα, καθώς θεωρείται ένας από τους καλύτερους drummer στο κόσμο», τονίζει ο Νίκος Δούρος. 

Τη παραγωγή και τη σκηνοθεσία του συγκεκριμένου videoclip επιμελήθηκε η εταιρεία παραγωγής PickCodes και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και ακριβώς πάνω στο ύφος και το στυλ του εν λόγω τραγουδιού.  

«Ζήσε στο κόσμο σου». Κυκλοφορεί από τη Sonar Music… https://www.youtube.com/watch?v=1dK72-3kQso

Νίκος Δούρος – Ζήσε στο κόσμο σου – Official Video Clip “Ζήσε στον κόσμο σού” – “Zise ston kosmo sou” Μουσική – Στίχοι : Νίκος Δούρος & Γιώργος Παπαπαναγιώτου Ενορχήστρωση/Programming: Στάθης Λαγογιάννης | Headroom… www.youtube.com

Credits 

Τίτλος: «Ζήσε στο κόσμο σου» 

Ερμηνεία: Νίκος Δούρος 

Μουσική-στίχοι: Νίκος Δούρος, Γιώργος Παπαπαναγιώτου 

Σκηνοθεσία videoclip: Pick Codes 

Δισκογραφική εταιρεία: Sonar Music