Νέο animation βίντεο για τους Infected Minds “Foreign Passenger” μέσα από το άλμπουμ “Reanimated”

Οι Infected Minds είναι ένα ελληνικό Progressive Rock συγκρότημα, που ξεκίνησε το 2012 με σκοπό την δημιουργία δικών τους κομματιών. Με επικεφαλής τα γυναικεία φωνητικά, αλλά και με αρκετές επιρροές στοχεύουν σε δημιουργία διαφοροποιημένου υλικού, μέσω υβριδικής ένωσης ειδών μουσικής, διατηρώντας πάντα έναν βαρύ ήχο με ρίζες στην metal σκηνή.

Το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο demo του συγκροτήματος «Unravel your Living» , και το 2022 το πρώτο τους debut album με τίτλο «Reanimated» το οποίο υπάρχει στο κανάλι του συγκροτήματος στοYou Tube, όπως και βίντεο από ζωντανές εμφανίσεις που έχουν γίνει, καθώς και σε πολλές δημοφιλείς streaming πλατφόρμες.

DistroKid: https://distrokid.com/hyperfollow/infectedminds/reanimated  
BandCamp: https://theinfectedminds.bandcamp.com/  
Spotify: https://open.spotify.com/album/2vHRLSuBtmmMFU7jrKTO7R?referral=labelaffiliate  
Facebook: https://www.facebook.com/infectedmindsband/  
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCA4MjS3NWV1vHbwm1OlPOag

Το συγκρότημα παραμένει ενεργό όλα αυτά τα χρόνια, κάνοντας τακτικά πρόβες και φέρνοντας διαρκώς στην ζωή καινούριες ιδέες για κομμάτια αλλά και διασκευές. Στην παρούσα φάση, το συγκρότημα βρίσκεσαι στην διαδικασία ηχογράφησης δίσκου (full length studio album) σε προσωπικό χώρο, καθώς το συγκρότημα δεν συνεργάζεται με κάποια δισκογραφική εταιρία.

Το συγκρότημα πλέον απαρτίζεται από την Katerina Kehagia (φωνητικά), Victor Mastela (κιθάρα), Nikos Vlachogiannis (ντραμς) και Angel Pearl (μπάσο).