Νέο τραγούδι από Κουκουβέ και Ισπανούς – Baboo 

Μοχίτο και ρακί (Baboo) η έμπνευση του Αντώνη Σόφη έγινε υπερπαραγωγή από Promo Pagania και την ΙΟΥΛΙΑ ΚΟΥΚΟΥΒΕ.

Τραγούδι για την Κρήτη ως τον τελειότερο τουριστικό προορισμό παρουσίασε η Promo Paganias με την Ιουλία Κουκουβέ και τους Ισπανούς Annita Yes & Erick Galan.

Το τραγούδι είναι σε στοίχους του Αντώνη Σόφη με την γενική επίβλεψη του Arho. Τα γυρίσματα έγιναν στην Κρήτη στον νομό Ρεθύμνης και η παραγωγή είναι ίσως η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ στην Ελλάδα με τους χορογράφους Σοφία Σπυροπούλου Μαρίνο Ροβιθάκη και Σπύρο Γιαγκούλα να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους μαζί με τους χορευτές τους.

Επίσης η συμμετοχή ως guest του μένταλιστ ZAKRI  του διαδόχου του Uri Geller έδωσε την δική του μαγική εικόνα στο κλιπ  οπως επισης και η συμμετοχή της performers Κρίστυ Τουμαζάνη.

Το κομμάτι κυκλοφόρησε από κανάλι της Ισπανίας ακριβώς λίγες ημέρες πριν σκάσει η ΙΟΥΛΙΑ ΚΟΥΚΟΥΒΕ το κομμάτι Kreta με τον G-Bani που  έχει γίνει ήδη hit στην Κρήτη και έχει ξεπεράσει σε 10 ημερες τις 120.000 προβολες γινοντας το μόνιμο θέμα συζητησης στα κρητικά στέκια.

Εντός των ημερών θα κυκλοφορήσει και το loca με τον Dippy και τους Ισπανούς που γυρίστηκε στο Ηράκλειο και Ρέθυμνο. 3 στα 3 για την Κρήτη από την Promo Paganias σε μια ανάδειξη του νησιού ως τον καλύτερο τουριστικό προορισμό.

https://youtu.be/QZnH0lbWVmQ

Greek lyrics : Antonis Sofis & Arho Produced music video by Yannis Paganias

Directed by Vasilios Parousis & Alexis Rummler

production assistant Ria Kalogeraki

Special thanks

Xrisa Dilvoi Kally Valleni Antonis Halkiadakis Kristy Toumazani 
https://instagram.com/_koukouve_?igshid=n7fmb11l88jh
https://instagram.com/yannis_paganias?igshid=1qozm0vfl2z3o
https://instagram.com/infinity_dance_project?igshid=quqqe7tq4ec4

Choreographies by Sofia Spiropoulou, Marinos Rovithakis Spyros Giagkoul

Dancers 

Iliana Alexandri Kornilaki Katerina Chrysi Filippaki Emma Giemitzaki Marinos Rovithakis Dimitris Klx Aggelos Rovithakis Cindy Morales Magda Klx Sofi Stam Andy Venianaki Elena Chrst Yelena MonroeIoanna Panagopoulou Fay Erez Emmanouela Gj Stella Vlachogiannaki
Models Anastasia VenusKallia Mpitsakaki Afroditi Anastasiadi Giorgos Melas 

Styling Koukouve by NIK ALEX 
Mua Kolomba Pano Maria Kornilaki Barbara Romanaki Angeliki Reraki Marina Sifaki

Hair styling Kyriakos TzedakisJoa Manos TzedakisKiki Kotsifaki Aria Broumi 

Sponsors 

Baboo beach bar Bali Grand Luxury Suites Illuminati Sunglasses Pure K&B coffee more Melas edition Eturi Cretan Foods -Helena Vodka Marnellos The skippers Hippocampus Konitsiotis s.a Aqua Magic Spa Nikalex shop Dom and JoaInfinity Dance Project Zakris Magic Kolomba Pano Party Fm Kounalis Dimitris synergy Radio Hxorama Athens