Νέες βραβεύσεις για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων

Τρία νέα βραβεία προστέθηκαν στη συλλογή των βραβεύσεων του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείου Μανιταριών. Μετά και τη φετινή του βράβευση στα Tourism Awards 2020 με δύο βραβεία, ακολούθησε πριν λίγες ημέρες η βράβευση των μανιταροπροϊόντων του με Χρυσό Βραβείο Γεύσης για το 2020, από τα Best Greek Food Awards (BGFA).

Το βραβείο αυτό είναι αποτέλεσμα συλλογής και επεξεργασίας κριτικών για 100 ημέρες, από ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει τα προϊόντα και καταγράφουν οι μηχανές αναζήτησης, όπως η Google, το TripAdvisor, το Foursquare, το AskFood, τα social media κ.λπ.  

Τα δύο επόμενα, προέρχονται από τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο στον κόσμο το TripAdvisor. Πρόκειται για χωριστή βράβευση του Μουσείου στο σύνολό του, αλλά και για το Κυνήγι Τρούφας που διοργανώνει.  

Η διπλή βράβευση αυτή με το πιστοποιητικό Travelers’ Choice 2020, αποτελεί μία ιδιαίτερη τιμή για το Μουσείο και το κατατάσσει μεταξύ των κορυφαίων μουσείων της χώρας μας.  

Είναι χαρακτηριστικό, όπως τονίζουν και παράγοντες του Μουσείο, ότι και τα τρία αυτά βραβεία που είναι αποτέλεσμα των κριτικών είτε επισκεπτών, είτε εκείνων που έχουν δοκιμάσει τα προϊόντα, έχουν αξία ακόμα μεγαλύτερη και μόνο εξ αυτού του λόγου.  

Το Μουσείο ευχαριστεί όλους όσοι έχουν συμβάλει στη βράβευση αυτή.