“Νέα Σύμβολα”

Σας παρουσιάζουμε σήμερα την αφίσα της πρώτης δημόσιας παρουσίασης του project μας Νέα Σύμβολα με την ομώνυμη έκθεση των μελών μας Αγγελική Κουρμουλάκη, Kostantinos Mennis, Fotis Kllogjeri, Christina Zigouri, Stergios Goudinis και φίλων καλλιτεχνών στην Αθήνα, η οποία εγκαινιάζεται την προσεχή Τρίτη 7 Ιουλίου ώρες 18:00 – 22:00, στην Chili Art Gallery, σε σύλληψη και επιμέλεια Paris Kapralos & Iason Kaerofyllas.

Το φόντο της αφίσας είναι λεπτομέρεια του έργου του μέλους μας ζωγράφου Manolis Pentes με τίτλο “Ουτοπία XXII”, ακρυλικά σε καμβά100X100 εκ., 2018.

Η χρήση της συγκεκριμένης αφίσας είναι να κοσμήσει ειδική προθήκη της βιτρίνας της Chili Art Gallery όπου φιλοξενειται η έκθεση, συνεπώς ορισμένες πληροφορίες έχουν παραληφθεί.

Όλες τις λεπτομέρειες για την έκθεση και το project βρίσκετε στο Facebook Event https://www.facebook.com/events/3128525130564811.

Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Michael Goniotakis για την Χορηγία Επικοινωνίας του www.polismagazino.gr, και την Stella Sevastopoulos για την Χορηγία Επικοινωνίας του Athens Art Scene.
Σας περιμένουμε!