Μόλις κυκλοφόρησε: Video Clip & Digital Single “Cinderella” Demetria

I’m trapped in an empty swimming pool with Mr. Sideburns

Παρασκευή  28/1/2022: Νέο (double A-side) digital single και Video Clip!

“Cinderella / Sunshine” – Demetria

Η 21χρονη Demetria έκανε το ντεμπούτο της στην Puzzlemusik με το single “Tomorrowland” τον Νοέμβριο του 2021.  Τραγούδι που έκανε εντύπωση και αγαπήθηκε και από μερίδα του ραδιοφώνου για τις μελωδίες του αλλά και την ανάπτυξη του.

Μόλις κυκλοφόρησε και ένα ακόμη (“διπλό” αυτή τη φορά) single.  Μέσα από το video clip που συνοδεύει την κυκλοφορία “Cinderella / Sunshine”  ξεδιπλώνεται μπροστά μας ένα μέρος της μεγάλης και σκοτεινής ιστορίας που κρύβεται στο concept  album της “Pillow Shifter” το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 11 Φεβρουαρίου.

Το video clip “Cinderella / Sunshine” είναι κάθε άλλο παρά μια συνηθισμένη παραγωγή και προσομοιάζει  με ταινία μικρού μήκους παρά με ένα ακόμη “παραδοσιακό” video clip που συνοδεύει  μία μουσική κυκλοφορία.

Περίληψη: Μια φορά και έναν καιρό στον κόσμο της Ονειροχώρας έπεσε η πιο βαριά κατάρα. Τα πλάσματα της Ονειροχώρας και οι βασικοί χαρακτήρες της ιστορίας μας, βρίσκονται ξαφνικά παγιδευμένοι σε ένα καταραμένο κουκλοθέατρο. Οι ψυχές όλων βρίσκονται στο έλεος του Pillow Shifter, του σατανικού πνεύματος  του Ύπνου, το οποίο κάθεται αναπαυτικά και παρακολουθεί μια παράσταση που δεν τελειώνει ποτέ. Περιμένει όπως και εγώ και ίσως όπως και εσύ, να μάθει αν κάποιο πλάσμα θα καταφέρει να σπάσει την κατάρα του Κουκλοθέατρου και να ελευθερώσει τα πλάσματα της Ονειροχώρας.

Στο κουκλοθέατρο πρωταγωνιστούν επιβλητικές παρουσίες όπως ο Παρουσιαστής του κουκλοθέατρου, η σατανική Miss Diva Friderik και ο γιος της Mr Sideburns , που η Miss Diva τον μισεί με όλη της την καρδιά. Εμφανίζονται επίσης  ένα σωρό άλλοι χαρακτήρες οι οποίοι γεννήθηκαν μέσα στα κεφάλια ανθρώπων στον κόσμο της Πραγματικότητας και αναδύθηκαν μέσα από την έρημο της Ονειροχώρας.

Από το video clip μπορούμε να πάρουμε μια σημαντική γεύση για το πώς μοιάζουν τα πλάσματα αυτά και πως συμπεριφέρονται μέσα στο Κουκλοθέατρο αλλά και έξω από αυτό, έχοντας επίγνωση των εαυτών και των σωμάτων τους αλλά και του χωροχρόνου στον οποίο έχουν παγιδευτεί.       

Video Clip και Digital single κυκλοφόρησαν την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου σε Spotify, Apple Music/ iTunes, Deezer, YouTube Music, Tidal και πολλές άλλες streaming & download ψηφιακές πλατφόρμες.

YouTube link “Cinderella/Sunshine” Video: https://www.youtube.com/watch?v=b3Lu3obr0_s

Το άλμπουμ “Pillow Shifter”  θα κυκλοφορήσει σε streaming & download και σε CD την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου.

Mastering digital single: Γιώργος Πρινιωτάκης (Artracks Studios)

Φωτογραφία Εξωφύλλου single:  Αντώνης Πάππος

Styling/Makeup Φωτογραφίας Εξωφύλλου single: Αντώνης Πάππος, Άννα Σαλτιέλ

VIDEO CLIP  CAST  & CREW:   

CAST

Mr. Sideburns: Γιώργος Βεζύρης / Elf: Δανάη Γιαννετάκη / ManneQueen: Ιουλία Κατσαρέα /

Miss Diva Friderik: Χρύσα Πλατσατούρα / Redman: Δημήτρης Καψύλης / Ventriloquist: Alkis Niilend / Show host: Δημήτρης Σπανός / Dreamer: Demetria

CREW

Σκηνοθεσία                            Νίκη Ματζώνα

Art Directors                         Νίκη Ματζώνα, Demetria

Φωτογραφία & Κάμερα            Αντώνης Πάππος

Βοηθοί Φωτογράφοι              Dianna Cherkasova, Λυδία Καλυβινού     

Video Μοντάζ                         Δημήτρης Σπανός, Demetria     

Production Supervisor     Aida Naasan Agha Spyridopoulou

Πρώτη Βοηθός Παραγωγής: Αναστασία Κυριακούλια / Βοηθοί Παραγωγής: Λυδία Καλυβινού, Ξένια Κιτζόγλου, Έλλη Φωτίου, Ορέστης Μάζης / Οδηγός: Ορέστης Μάζης /  Κατασκευή Props: Αντώνης Πάππος, Demetria / Make up artist: Πηνελόπη “Πίπη” Λεβεντάκη / Hair Styling artist: Μαρία Φραγκοπούλου / Styling: Νίκη Ματζώνα, Demetria

Demetria  Links:

YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCUjA9vy4EUE4z6xJFOYlPcA

Facebook: https://www.facebook.com/demetriapapp

Puzzlemusik Links:

Facebook: www.facebook.com/puzzlemusik.label

Twitter: www.twitter.com/puzzlemusik

YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCW8ImbB46Rnx03IeopkjSow/?sub_confirmation=1  

Soundcloud: https://soundcloud.com/puzzlemusik