Μουσική Παράσταση “ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ” ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ VS ΤΡΑΓΟΥΔΟΣΑΥΡΟΣ

Η Πνευματική Εστία Νίκαιας, στη μνήμη των αγωνιστών που εκτελέστηκαν στη Μάντρα του Μπλόκου το 1944, πραγματοποιεί μία μουσική βραδιά στον ίδιο χώρο της εκτέλεσης των αθώων κατοίκων της Κοκκινιάς. Είναι μία μικρή απόδοση τιμής σε μια μεγάλη θυσία. Μια θυσία, συνδετικός κρίκος στην αλυσίδα των θυσιών του λαού μας για να ζήσει ελεύθερος, μέσα σε μια Ελλάδα της Δημοκρατίας και της Δημιουργίας.

Ο Χρήστος Μουστάκας και ο Τραγουδόσαυρος (Σπύρος Παπαδόπουλος), καλλιτέχνες με άμεση αναφορά στον τόπο της Κοκκινιάς, δημιουργούν και παρουσιάζουν μια μοναδική μουσική βραδιά, ερμηνεύοντας σημαντικούς δημιουργούς του ελληνικού τραγουδιού τόσο συνθέτες όσο και στιχουργούς και ποιητές.

Η συνύπαρξη δημιουργών, καλλιτεχνών και θεατών στο χώρο του Μπλόκου της Κοκκινιάς υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση σε ένα θέαμα υψηλής αισθητικής με την ματιά του εικαστικού Δημήτρη Αστερίου.

Στο πιάνο, συμπράττει μαζί τους ο κλασικός πιανίστας Μάρκος Κώτσιας.

Ο χώρος θα είναι διαμορφωμένος σύμφωνα με όλες τις οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με την προστασία των παρευρισκομένων, όπως αυτές διαμορφώνονται λόγω της πανδημίας του Covid-19.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ