Μιχαήλ Ασκοξυλάκης “Not Me” Έκθεση φωτογραφίας

Οι τελειόφοιτοι σπουδαστές της ειδικότητας “Τέχνη Φωτογραφίας” του ΔΙΕΚ Κηφισιάς (Δ2), υπό την επιμέλεια της εκπαιδεύτριάς τους Ιουλίας Λαδογιάννη www.facebook.com/ioulia.ladogianni, διοργανώνουν στο Matchpoint ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Not Me” και διάρκεια από 11 έως και 18 Ιουνίου 2021, με ελεύθερη είσοδο.

www.facebook.com/notme.exhibition

Η ερμηνεία του τίτλου “Not Me” είναι διττή, αφού ο φωτογράφος (συμ)μετέχει στο κάδρο είτε ως πρόσωπο είτε ως προσωπικότητα. Οι σπουδαστές που εκθέτουν τις φωτογραφίες τους, χρησιμοποιούν το λεξιλόγιο του περιβαλλοντικού πορτρέτου για να δώσουν τη δική τους σύγχρονη προσέγγιση και ερμηνεία: είτε μέσω της δικής τους μορφής (φυσικής παρουσίας) είτε όχι, αποκαλύπτουν και αποκαλύπτονται, (προσ)καλώντας τον θεατή να αφουγκραστεί τους προβληματισμούς τους και να “δει” πέρα από όσα κοιτάζει.

Στοιχεία – Πληροφορίες
Πού: Matchpoint – Αινιάνος 1, Αθήνα (Πεδίον Άρεως)
Διάρκεια: 11-18 Ιουνίου 2021 και ώρες 11:00 -00:30
Είσοδος: Ελεύθερη

Εγκαίνια: Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021 στις 20:00 (για την ημέρα των εγκαινίων η είσοδος της έκθεσης θα είναι από την οδό Ιουλιανού & 28ης Οκτωβρίου – πρώην Πατησίων)

Εκθέτουν οι: Γαβριέλα Αποστόλου, Ανάργυρος Αραβανής, Μιχάλης Ασκοξυλάκης, Δημήτρης Γεωργάκης, Παναγιώτα Γεωργιλή, Σπύρος Καλύβας, Αλέξιος Καπετανάκης, Αθανασία Κατσή, Γιώργος Κελεμένης, Βιβή Κωτούλα, Ρία Λομβαρδία, Μάνος Νούσης, Ερμιόνη Ξηρού, Ελένη Σιάμη, Νάνσυ Σταυροπούλου, Γιώργος Τόφαλος

Επιμέλεια έκθεσης: Ιουλία Λαδογιάννη
Χορηγός χώρου: Matchpoint
Υποστηρικτής: ZAF Engineering & Solutions

FB Page: https://fb.me/notme.exhibition
Instagram: @notme.photography.exhibition

Σας παρουσιάζουμε τον Μιχαήλ Ασκοξυλάκη.

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Ιατρικών εργαστηρίων της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθηνών. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.Κ.Ε.Α) στο τμήμα διακίνησης αίματος και πλάσματος.

Το 2019 ξεκίνησα να φοιτώ στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης [Δ.ΙΕΚ] Κηφισιάς στο τμήμα τέχνη της φωτογραφίας.
Οι φωτογραφίες μου αποτυπώνουν μια πλευρά της πανδημίας η όποια δεν βρίσκεται συχνά στις οθόνες των τηλεοράσεών μας.

Είναι η πλευρά εκείνη των επαγγελμάτων που εργάζονται καθημερινά στα τμήματα ανάλυσης δειγματοληπτικού ελέγχου για τον ιό. Πιο συγκεκριμένα η λήψη των εικόνων έγινε στο τμήμα Μοριακού Ελέγχου του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας το οποίο συμβάλλει καθημερινά στην ανάλυση δειγμάτων νοσοκομείων και φορέων του ΕΣΥ προκειμένου να δώσει μια ανάσα πνοής στο δύσκολο έργο τους.

Χορηγός επικοινωνίας: polismagazino.gr