Πρόσκληση: Έρχεται 14 Σεπτεμβρίου η συγκλονιστική συνέχεια της σειράς!

Το ελληνικό νεανικό κοινό έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια την έντονη τάση του προς τις σειρές μυστηρίου – θρίλερ, είδος στο οποίο ανήκει και η “Πρόσκληση” , μια φιλόδοξη σειρά με βασικό της θέμα την εξαφάνιση, κάτω από ανεξιχνίαστες και μεταφυσικές συνθήκες, ενός διάσημου κι επιτυχημένου καθηγητή ιατρικής, ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα από τη μακρινή Αυστραλία, με σκοπό τη βράβευσή του!!! Όμως εκείνος δεν εμφανίζεται ποτέ!!!

Η ανατρεπτική αυτή σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται στο κανάλι Invitation, του Youtube και ύστερα από μια μικρή παύση λίγων μηνών εξαιτίας τεχνικών δυσκολιών και φυσικά της πανδημίας του COVID 19, επανέρχεται δυναμικά μέσα σ’ ένα κλίμα προσπάθειας διατήρησης της καλλιτεχνικής ευημερίας και της επιστροφής στην κανονικότητα! Το 3ο επεισόδιο θα προβληθεί στις 14 Σεπτεμβρίου.

Περίληψη 3ου Επεισοδίου:
Οι δύο αστυνομικοί (Μάκης και Κατερίνα) βρίσκονται στο τμήμα και ανακρίνουν τον επιχειρηματία Δημήτρη Δρακόπουλο προσπαθώντας να του αποσπάσουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούν! Εκείνος ανασύρει μνήμες του παρελθόντος με τους δύσκολες ώρες που πέρασε στην Αυστραλία η μικρή του κόρη, γεγονός που στάθηκε η αφορμή για να γνωρίσει και ο τους τον καθηγητή Κέρμαν! Παράλληλα, η ομάδα εξερεύνησης μεταφυσικών φαινομένων (Σ.Κ.Ι.Α.) βρίσκεται σ’ ένα πολυτελές εστιατόριο και γιορτάζει μια ακόμα επαγγελματική τους επιτυχία. Και καθώς οι εξελίξεις τρέχουν, η αστυνομία καταφέρνει να εντοπίσει το κινητό του γιατρού Κέρμαν σ’ ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο, στο οποίο αποφασίζει να εισβάλλει για να βρει χρήσιμα στοιχεία για την υπόθεση!
Άραγε οι ανακρίσεις θα φέρουν τους δύο αστυνομικούς ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια ή θα ανασύρουν στην επιφάνεια περισσότερα ερωτηματικά;;;

Διανομή Ηθοποιών:
Βύρων Κολάσης, Μαρίνα Μπασέτα, Βασίλης Ασημάκης, Σίμος Δρακόπουλος, Εύα Αλεξανδροπούλου, Γλυκερία Παπαδοπούλου, Μανώλης Σκιαδάς, Πάνος Μπόρας, Αλεξάνδρα Τσολακίδου, Δημήτρης Νέζης, Νικόλας Μουρελάτος, Μάρθα Μουτσάκη, Cate Capasso και η μικρή Ειρήνη Βέλλιου

Ακολουθήστε την ‘’Πρόσκληση’’ στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/Prosklisitv/

Instagram: https://www.instagram.com/prosklisiweb/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCtoThMzBv0DL9HxE3tkZopw