«Με όλες τους τις δυνάμεις» εκδόσεις Χρονικό

Πρόταση – Τι θα διαβάσω αυτό το καλοκαίρι;

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου είχε ένα όνειρο που έγινε κάλεσμα, μέσω της ραδιοφωνικής διαδικτυακής εκπομπής του, “Αλλόκοσμες Ιστορίες”.
Δεκαέξι συγγραφείς ανταποκρίθηκαν, καταθέτουν εκπληκτικές ιστορίες Φαντασίας και Τρόμου και σας καλούν να ταξιδέψετε μαζί τους.
Τη δουλειά τους τη στηρίζουν κι άλλοι άνθρωποι –επιμελητές, μεταφραστές, γραφίστες, καλλιτέχνες, εκδότες– για να προκύψει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτό που κρατάτε στα χέρια σας.
Αφιλοκερδώς.
Με όλες μας τις δυνάμεις.
Βυθιστείτε σε αλλόκοσμες, συγκλονιστικές διηγήσεις από την αφρόκρεμα του είδους στη χώρα μας. Και όχι μόνο.
Για όλα εκείνα τα παιδιά που δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη. Μάχη πιο επική από οποιαδήποτε μυθοπλασία.
Με όλες τους τις δυνάμεις.

Μια πολύ όμορφη πρόταση για ανάγνωση είναι το βιβλίο «Με όλες τους τις δυνάμεις» . Αφορά τη συλλογική προσπάθεια πολλών ανθρώπων και των εκδόσεων «ΧΡΟΝΙΚΟ» και αξίζει να σημειωθεί ότι για να υλοποιηθεί αυτό το πρότζεκτ εργάστηκαν αφιλοκερδώς πολλοί άνθρωποι, μεταξύ των οποίων τα σημαντικότερα ονόματα του εγχώριας λογοτεχνίας φαντασίας.

Το βιβλίο ανοίγει με το διήγημα του πασίγνωστου μετρ του τρόμου Graham Masterton και της νέας ελπιδοφόρας πένας που ονομάζεται Dawn G. Harris. Άψογη και ποιοτική δουλειά θα συναντήσετε στα διηγήματα των Μ. Γεωργοστάθη, Γιώργου Δάμτσιου, Μάριου Δημητριάδη, Κατερίνας Θεοδώρου, Λένας Κικίδου, Λευτέρη Κεραμίδα, Λευτέρη Μπούρου και πολλών ακόμα ονομάτων με διακρίσεις στον χώρο. Ακόμα δεν πειστήκατε;

Σκεφτείτε και αυτό : Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθούν για τον ΣΥΛΛΟΓΟ «Η ΠΙΣΤΗ» ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ. Οπότε, αξίζει σίγουρα την προσοχή σας!
Να ξεκαθαρίσουμε ότι, τα διηγήματα που περιλαμβάνονται στον τόμο απευθύνονται σε ενήλικες αναγνώστες!
Στηρίξτε αυτήν την αξιόλογη προσπάθεια ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!