Με νέο κατάστημα στο Περιστέρι ολοκληρώνεται μια ακόμη πετυχημένη χρονιά για τον Μασούτη!

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. κλείνει το 2019 με τα εγκαίνια ενός νέου καταστήματος στο Περιστέρι στην οδό Βασιλέως Αλεξάνδρου 25 στην κεντρική πλατεία, κοντά στη στάση «Άγιος Αντώνιος» του μετρό.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν μέσα σε μια χαρούμενη γιορτινή και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019.

Την τελετή εγκαινίων ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης και την κορδέλα εγκαινίων έκοψαν ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιάννης Μασούτης με τον δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη.

Είναι το 55Ο κατάστημα της εταιρείας στην Αττική. Αναπτύσσεται σε 800 τ.μ., με 2 επίπεδα, διαθέτει 4 ταμεία και απασχολεί 38 άτομα προσωπικό. Η λειτουργία του σούπερ μάρκετ Μασούτης στο Περιστέρι ξεκίνησε δυναμικά με πολλές προσφορές και δώρα και πάρα πολύ κόσμο που παραβρέθηκε για να γνωρίσει από κοντά το νέο περιβάλλον Μασούτη και την εμπειρία αγορών που προσφέρει και κερδίζει αμέσως τον επισκέπτη με την ξεχωριστή ζεστή, ανθρώπινη και φιλική ατμόσφαιρα.

Το κατάστημα διακρίνεται για τα τμήματα φρέσκων προϊόντων που διαθέτει, οπωροπωλείου και κρεοπωλείου, τμήμα κοπής αλλαντικών και τυροκομικών με πλούσια ποικιλία προϊόντων από τοπικούς παραγωγούς, τμήμα έτοιμου φαγητού με ξεχωριστές γευστικές προτάσεις.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. από το ξεκίνημά της το 1976 μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει μια πολύ επιτυχημένη πορεία ανάπτυξης. Με την επέκτασή της Αττική ενίσχυσε τη δυναμικότητά της πανελλαδικά.
Διαθέτει δίκτυο με συνολικά 331 καταστήματα.

Αναπτύσσεται στις περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Αττικής, Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου. Απασχολεί 8.500 εργαζόμενους.