Μασούτης: διανομή στο σπίτι σε 45 πόλεις

Η Μασούτης διευρύνει την υπηρεσία «Διανομή στο σπίτι» σε 45 πόλεις της Ελλάδας. Με αυτόν τον τρόπο δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να πραγματοποιούν τις αγορές τους εύκολα και γρήγορα ακόμη και αυτή την ιδιαίτερη περίοδο που σύμφωνα με την οδηγία της πολιτικής προστασίας μένουν στο σπίτι.

Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν έναν από τους 3 τρόπους παραγγελίας: είτε μέσω του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop μασούτης), είτε μέσω χρήσης τηλεφωνικού κέντρου στο 2310 2310 88, είτε μέσω της εφαρμογής για κινητά (Scan and Shop μασούτης).

Η υπηρεσία παράδοσης στο σπίτι προσφέρεται εντελώς δωρεάν και ισχύει για παραγγελίες ελάχιστης αξίας 40€. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας από το κατάστημα. Ο πελάτης ειδοποιείται αυτόματα μόλις προετοιμαστεί η παραγγελία του προκειμένου να τα παραλάβει από τον χώρο της υποδοχής του καταστήματος, χωρίς αναμονή. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων δίνεται η δυνατότητα πληρωμής, είτε κατά την παράδοση των προϊόντων (με μετρητά ή κάρτα), είτε κατά την υποβολή της παραγγελίας (με κάρτα ή διατακτικές για παραγγελίες μόνο στο eshop και στο app).
Η πρωτοβουλία της εταιρίας για διεύρυνση της υπηρεσίας Διανομή στο σπίτι – σε έναν τόσο μεγάλο αριθμό γεωγραφικών σημείων/ πόλεων – απαντά με τον καλύτερο τρόπο στις νέες ανάγκες που αποτυπώνονται στην σημερινή πραγματικότητα.

Για την εξασφάλιση της αποτελεσματικότητας του εγχειρήματος αυτού η εταιρία έχει επενδύσει σε νέο πολυάριθμο ανθρώπινο δυναμικό και δεσμεύσει επιπλέον πόρους, ενώ ταυτόχρονα έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες διανομής.