Μαρία Μενούνος και Κωνσταντίνος Μενούνος: “Εμείς ψηφίζουμε Χορό”

Ο γνωστός Χορογράφος και ηθοποιός Κωνσταντίνος Μενούνος ξάδελφος της Μαρίας Μενούνος, μέσα απο τον λογαριασμό του στο instagram έκανε μια ανάρτηση με φωτογραφίες και βίντεο από τη βραδιά που έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο για την ονομαστική του γιορτή μαζί με την πανέμορφη ξαδέρφη του με μια χορευτική πόζα.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Εμείς ψηφίζουμε Χορό.

Φέτος γιόρτασα την ονομαστική μου γιορτή με ένα από τα πιο αγαπημένα μου πρόσωπα την Μαρία μας. Χορός, τραγούδι μέχρι και αυτή την ώρα ξημερώνοντας…πόσο ωραία περνάμε όταν βρισκόμαστε, νιώθουμε σαν παιδιά. Μαρία μου με το καλό και το νέο μέλος της οικογένειας που έρχεται σε λίγες μέρες. Θέλω να σε βλέπω πάντα χαρούμενη γιατί με κάνεις πιο χαρούμενο και εμένα. Love U!

Να ζήσει το Μενουνέϊκο!

Ενώ εκτός από τις φωτογραφίες είχε και βίντεο που τραγουδούσε μαζί με τη Μαρία, το «Σε θέλω, με θέλεις» που ερμηνεύουν Σάκης Ρουβάς και Άννα Βίσση.

Εμείς να ευχηθούμε χρόνια πολλά στον Κωνσταντίνο και στην Μαρία με το καλό το μωράκι της. Τα δύο ξαδέρφια ευτυχισμένα και χαμογελαστά μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και με αυτή την θετική ενέργεια που σας διακατέχει.

https://www.instagram.com/p/Cse_wFhNm0m/?igshid=MmJiY2I4NDBkZg==

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0fD2gUUvSGaRL9paPPQYdGrPX9XZvbnjiaSmc1sn9XAUGWY6FqkPrDwZqRJpJwd9Rl&id=1519080930