ΜΑΘΙΟΥ ΜΑΚΟΝΑΧΙ (γεννήθηκε 4 Νοεμβρίου)

Ένας άντρας τον βίασε στα 18 του.

Γράφει ο Νίκος Μουρατίδης

Ο Matthew McConaughey στα 50 του αποφάσισε να εκδώσει ένα βιβλίο με τα ημερολόγια του που έχει τίτλο «Greenlights». Το βιβλίο είναι μια εξιστόρηση της ζωής του, μέσα απ’ τα δικά του μάτια. Απ’ την ανατροφή του σε μια ταραχώδη οικογένεια στο Τέξας μέχρι να φτάσει στο Oscar και την ταινία “Dallas Buyers Club”.

Ο Matthew McConaughey (Μάθιου Μακόναχι) τα τελευταία 35 χρόνια κρατάει ημερολόγιο με σκέψεις και γεγονότα για επιτυχίες και αποτυχίες, χαρές και θλίψεις, πράγματα που τον εντυπωσίασαν, που τον έκαναν να σκεφτεί ή να γελάσει δυνατά. Έτσι απομονώθηκε για ένα χρονικό διάστημα στην έρημο και έγραψε το βιβλίο του.

Ο Μάθιου ΜακKόναχι (Matthew David McConaughey), γεννήθηκε 4 Νοεμβρίου 1969 στο Τέξας. Η μητέρα του, Μαίρη Κάθλιν (1932), είναι πρώην δασκάλα σε παιδικό σταθμό. Ο πατέρας του, Τζέιμς Ντόναλντ ΜακΚόναχι, ήταν από την Λουιζιάνα και διηύθυνε μια πετρελαϊκή εταιρεία. Οι γονείς του ΜακΚόναχι παντρεύτηκαν συνολικά τρεις φορές, έχοντας πάρει δυο φορές διαζύγιο. Έχει δυο μεγαλύτερους αδερφούς: τον Μάικλ Πάτρικ ΜακΚόναχι (γεννημένος το 1954) και τον Πάτρικ Τζέιμς ΜακΚόναχι (γεννημένος το 1963, υιοθετημένος). Ο Μάικλ είναι ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος.

Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Ώστιν όπου συμμετείχε στην αδελφότητα Δέλτα Ταυ Δέλτα (ΔΤΔ). Ξεκίνησε τις σπουδές του το φθινόπωρο του 1989 και αποφοίτησε την άνοιξη του 1993 με πτυχίο στο Ραδιόφωνο-Τηλεόραση-Κινηματογράφος. Είχε επίσης σχεδιάσει να φοιτήσει στην νομική σχολή μετά την αποφοίτησή του από το κολέγιο αλλά συνειδητοποίησε ότι δεν τον ενδιέφερε να γίνει δικηγόρος.

Ξεκίνησε να γίνεται γνωστός παίζοντας σε δεκάδες ταινίες τύπου “romantic comedy” μέχρι που κάποια στιγμή αποφάσισε πως η καριέρα του χρειαζόταν αλλαγή κατεύθυνσης και έμεινε δύο χρόνια εκτός παιχνιδιού. Όταν ήρθε το κατάλληλο σενάριο – θριάμβευσε.

Το βιβλίο περιέχει και σοκαριστικές αποκαλύψεις για περιστατικά που τον σημάδεψαν στην εφηβεία του. Μιλάει για τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε στην εφηβεία του, καθώς υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Εξομολογείται ότι τον εκβίασαν να κάνει σεξ για πρώτη φορά στα 15 του χρόνια, όπως επίσης αναφέρει, ότι στα 18 του…

Η Συνέχεια εδώ https://bit.ly/3kYT5FC