Μαίρη Αρνή: “…Μέσα από όλη την κατάσταση της πανδημίας θα βγούμε πιο δυνατοί, έντιμοι και ελπίζω να εκτιμήσουμε τις πραγματικές αξίες και στιγμές της καθημερινότητάς μας”

Η Dreamteam σε συνεργασια με το Polismagazino.gr, στην έναρξη του νέου Χρόνου και με δράσεις #giaenankaliterokosmo, δίνει βήμα σε καλλιτέχνες για να εξωτερικεύσουν συναισθήματα, έργα και απόψεις:

“Η καλλιτεχνική αναζήτηση και οι επιρροές, οι εμπειρίες και οι συνθήκες με έχουν ωριμάσει ώστε να δημιουργήσω μια νέα καλλιτεχνική έκφραση δημιουργικότητας για το 2022”

Ποια είναι τα συναισθήματά σας για το 2021; Τα συναισθήματά μου για το 2021 είναι ανάμεικτα. Μεγάλη αισιοδοξία για την αλληλεγγύη και την αγάπη αρκετών, ευτυχώς, ανθρώπων όταν υπάρχει ανάγκη για βοήθεια και συμπαράσταση αλλά και μια δόση στεναχώριας στην κοινωνική αδιαφορία για τη βελτίωση της κατάστασης την οποία βιώνουμε όλοι.

Πως αντιμετωπίζετε την καθημερινότητα με την πανδημία και τα μέτρα για τον covid; Η καθημερινότητά μου, θέλω και προσπαθώ να είναι φυσιολογική αλλά να είναι με γνώμονα τα μέτρα για την ασφάλειά μου αλλά και των γυρω μου, όσο και αν μου έχει λείψει η αγκαλιά, η παρέα. Πάντα με θετική ματιά και σκέψη για το καλύτερο.

Ποια πιστεύετε οτι θα είναι η εξέλιξη του Πολιτισμού το 2022; Ο πολιτισμός, θεωρώ, ότι παντα θα βρίσκει τρόπο να εξελιχθεί, εάν με την όλη κατάσταση του covid και του εγκλεισμού οι χώροι τέχνης και πολιτισμού έμειναν κλειστοί. Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι και φορείς που αγαπουν και σέβονται τον πολιτισμο, και βοηθούν στην εξέλιξη και θα υπάρξει πλέον δυναμικά η τέχνη και με διαδικτυακό τρόπο. 

Ως καλλιτέχνης και άνθρωπος του πολιτισμού, τι θα προτείνατε για την επιστροφή στην κανονικότητα; Θεωρώ ότι όσο πιο πιστά ακολουθούμε τα μέτρα και τους επιστήμονες, θα έχουμε και παλι την κανονική ροή της ζωής μας. 

Κοινωνία, Απομόνωση, Κανονικότητα. Πώς θα είναι η επόμενη ημέρα; Πιστεύω ότι μέσα από όλη την κατάσταση της πανδημίας θα βγούμε πιο δυνατοί, έντιμοι και ελπίζω να εκτιμήσουμε τις πραγματικές αξίες και στιγμές της καθημερινότητάς μας. 

Ποια είναι τα καλλιτεχνικά σχέδιά σας για το 2022; Η καλλιτεχνική αναζήτηση και οι επιρροές, οι εμπειρίες και οι συνθήκες με έχουν ωριμάσει ώστε να δημιουργησω μια νέα καλλιτεχνική έκφραση δημιουργικότητας για το 2022.

https://maryarni-creations-gr.webnode.gr/

https://www.facebook.com/dreamteam.org.gr/