Ο VIRGIL ABLOH ΣΤΗΝ OFF-WHITE BOUTIQUE ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

Ο Virgil Abloh, διευθύνων σύμβουλος και εμπνευστής του διεθνούς brand Off-White και καλλιτεχνικός διευθυντής της ανδρικής συλλογής της Louis Vuitton, βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων και έδωσε το παρόν στο καλοκαιρινό signing event της Off-White Boutique στη Μύκονο, το Σάββατο 20 Ιουλίου 2019.

Πολλοί Έλληνες επιχειρηματίες, celebrities και influencers τίμησαν με την παρουσία τους τον σχεδιαστή του brand και την οικογένεια Λιακωτίτη (Simple Caracters), ιδιοκτήτες της Off-White Boutique στη Μύκονο. Αξίζει να σημειωθεί πως η Off-White Boutique στη Μύκονο είναι η πρώτη boutique του brand που άνοιξε στην Ευρώπη.

Οι καλεσμένοι και οι πιστοί fans του Virgil Abloh είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον σχεδιαστή, να φωτογραφηθούν μαζί του, ενώ ο ίδιος υπέγραψε στα προϊόντα που αγόρασαν. Τις εντυπώσεις των καλεσμένων έκλεψε η exclusive Off-White capsule collection Mykonos.

Μετά το λαμπερό event, ακολούθησε private dinner προς τιμήν του σχεδιαστή, στο εστιατόριο La Maison de Katrin, στη Μύκονο, με την παρουσία της οικογένειας Λιακωτίτη και εκλεκτών καλεσμένων.