«Μία μπάλα για όλους» Η ελληνική καμπάνια που συγκίνησε το FIFA Fan Festival

Πέφτει η αυλαία στο Παγκόσμιο κύπελλο και αναμφισβήτητα η κορυφαία δράση που καθήλωσε τους επισκέπτες στο FIFA Fan Festival ήταν η παγκόσμια καμπάνια «Μία μπάλα για όλους».

Η FIFA αφιέρωσε ειδική παρουσίαση στην εκπομπή για το παγκόσμιο κύπελλο για να τιμήσει τον δημιουργό της καμπάνιας Ηλία Μάστορα που υλοποίηση και τη δράση, τα παιδιά με αναπηρία που συμμετείχαν βιωματικά και κατέκλυσαν το χώρο μέσα στο FIFA Fan Festival ενώ έκαναν ειδική μνεία στον 10χρονο Λέανδρο καθώς το video που προβλήθηκε συγκίνησε και τους παρουσιαστές της FIFA.

Μπορείτε να δείτε το video της FIFA. https://fb.watch/hur69Fg4jg/

Μόνο το 2022, η ελληνική παγκόσμια καμπάνια και ο εμπνευστής της έχουν λάβει 3 διεθνή βραβεία με το κερασάκι στην τούρτα φυσικά η επιλογή της FIFA να υλοποιήσει τη δράση την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες στο κέντρο της Ντόχα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μία μπάλα για όλους» είναι εγκεκριμένο για όλα τα σχολεία της χώρας και αν γνωρίζετε κάποια σχολική δομή σε Ελλάδα αλλά και στις 213 χώρες και περιοχές που είναι ενεργό το δίκτυο www.aballforall.com , με ένα μήνυμα στο [email protected] για το Όραμα Νέων Youthorama που είναι υπεύθυνο για την καμπάνια, θα στείλει δωρεάν εκπαιδευτικά πακέτα.