Λουξ: Έμπρακτη στήριξη του έργου της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Η ιδιοκτήτρια της Λουξ, Χρύσα Μαρλαφέκα, με μέλη της ομάδας της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Η εταιρεία Λουξ, με εκπρόσωπο την ιδιοκτήτρια Χρύσα Μαρλαφέκα, στηρίζει με πράξεις προσφοράς το σημαντικό έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Στα πλαίσια αυτής της δράσης η Λουξ προσέφερε αναψυκτικά από τις σειρές λουξ Tea.

Λίγα λόγια για τη Λουξ.

Η ελληνική εταιρία αναψυκτικών και χυμών Λουξ, με περισσότερα από 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά, αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία. Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Βραβεία Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών,  Corporate Superbrand Greece, European Business Awards, Healthy Diet Awards, Ελληνική Αξία του ΣΒΕ, στη διοργάνωση του ΕΒΕΑ ως «Επιχείρηση και Παράδοση», Retail Business Awards, Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Επιπλέον, πρόσφατα παρουσίασε τη νέα λουξ free, τη μπλε πορτοκαλάδα λουξ χωρίς ανθρακικό, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς συντηρητικά, με φυσικά γλυκαντικά, σάκχαρα φρούτων και στέβια καθώς και την ανανεωμένη σειρά λουξ Tea, που αποτελείται από τρεις μοναδικές γεύσεις. Το 2023 παρουσίασε νέα σειρά χυμών σε 10 μοναδικές γεύσεις καθώς και τη σειρά χυμών λουξ kids.

Λίγα λόγια για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

To «Μαζί για το Παιδί» εργάζεται για την προστασία χιλιάδων παιδιών, με συνέπεια από το 1996. Στελεχώνεται από ανθρώπους με πολυετή πείρα στον τομέα της παιδικής προστασίας και με αναγνωρισμένο έργο προσφοράς και αλληλεγγύης για περισσότερα από 35 χρόνια.

Όραμα

Το όραμά, είναι η διασφάλιση ίσων ευκαιριών και η πρόσβαση σε βιώσιμες συνθήκες διαβίωσης για όλα τα παιδιά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Αποστολή

Το  Μαζί για το Παιδί πραγματοποιεί δράσεις με στόχο τη στήριξη παιδιών και οικογενειών, που επικεντρώνονται στην καταπολέμηση της φτώχειας, στην υγεία και στην ψυχική υγεία, στην εκπαίδευση, καθώς και στην υποστήριξη πληθυσμών που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.

Οι δεσμεύσεις:

– Βοήθεια χωρίς διακρίσεις σε παιδιά, νέους και στις οικογένειες τους ανεξαρτήτως φύλου, καταγωγής, θρησκείας, πεποιθήσεων, αναπηρίας, ηλικίας ή γενετήσιου προσανατολισμού

– Συνεργασία με ένα ευρύ δίκτυο φορέων για την προώθηση και ανταλλαγή καλών πρακτικών

– Διαφάνεια τηρώντας πολιτική ανοιχτής πληροφόρησης και εφαρμογής αυστηρών κανόνων για τη διασφάλιση της χρηστής διαχείρισης των οικονομικών

– Ομαδικότητα ως τρόπος συνεργασίας

– Σεβασμός προς τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον μέσω των δράσεων που αναπτύσσουμε

– Αλληλεγγύη με τους ωφελούμενους, με τα σωματεία, με τους συνεργαζόμενους φορείς

– Εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μας (οργανώσεις, επιχειρήσεις, ιδιώτες) που συμπορεύονται μαζί μας για τον ίδιο σκοπό