Λεµπρόν Τζέιµς «Είµαστε µια Οικογένεια»

«Για κάθε παιδί, το Χουπ Γκρουπ
είναι κάτι περισσότερο από µια απλή ευκαιρία.
Είναι µια απόδραση, ένα όνειρο, µια οικογένεια.»

Ο Λεµπρόν Τζέιµς, σούπερ σταρ του ΝΒΑ και δύο φορές χρυσός Ολυµπιονίκης, έχει  γίνει  ένα παγκόσµιο πρότυπο. Μέχρι σήµερα, ένα από τα µεγαλύτερα επιτεύγµατα του Τζέιµς είναι το άνοιγµα του σχολείου I PROMISE Foundation, το οποίο εξυπηρετεί παιδιά στη γενέτειρά του, το Άκρον του Οχάιο.

Το «Είµαστε µια Οικογένεια», το οποίο έγραψε ο Λεµπρόν Τζειµς µε την Αντρέα Γουίλιαµς, είναι ένα βιβλίο που γράφτηκε για µαθητές της µέσης εκπαίδευσης και αφορά πέντε νέους φίλους που έρχονται µαζί για να σώσουν τη σεζόν µπάσκετ.

Ο Τζέιντεν Καρ εκπαιδεύεται όλο το καλοκαίρι για να είναι έτοιµος για το Χουπ Γκρουπ – το δωρεάν πρόγραµµα µπάσκετ µετά το σχολείο όπου ξεκίνησε ο ήρωάς του, ο σούπερ σταρ του NBA, Κέντρικ Κινγκ. Αλλά όταν ο αγαπηµένος του προπονητής του λέει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει Χουπ Γκρουπ φέτος, ο Τζέιντεν είναι συγκλονισµένος.Και δεν είναι ο µόνος. Η κόρη του προπονητή Μπεκ, η Ταµίκα, σχεδίαζε να είναι το πρώτο κορίτσι που ξεκίνησε ποτέ για την οµάδα. Ο Κρις Κινγκ, ο µοναδικός ανιψιός του Κέντρικ, πέρασε το καλοκαίρι καµαρώντας ότι ο θείος του ερχόταν σπίτι µόνο για να τον παρακολουθήσει να παίζει. Για τον Άντονι Πίρσον, το Χουπ Γκρουπ υποτίθεται ότι ήταν η διέξοδός του από τα προβλήµατα. Και για τον Ντέξτερ Ντόνιελ, το Χουπ Γκρουπ ήταν η ευκαιρία του να γίνει τελικά µέλος µιας οµάδας, αντί να παρακολουθεί απλώς από τις κερκίδες.

Για κάθε παιδί, το Χουπ Γκρουπ είναι κάτι περισσότερο από µια απλή ευκαιρία. Είναι µια απόδραση, ένα όνειρο, µια οικογένεια. Τώρα οι προοπτικές τους µοιάζουν αδύνατες. Αποφασισµένοι να πετύχουν, οι πέντε νέοι φίλοι δουλεύουν σκληρά για να σώσουν τη σεζόν τους και για να αποδείξουν ότι µερικές φορές το µόνο που χρειάζεται είναι πίστη και προσπάθεια.

Πρόκειται για µια εµπνευσµένη, πρωτότυπη ιστορία από τον σούπερ σταρ του NBA Λεµπρον Τζέιµς και την διάσηµη συγγραφέα Αντρέα Γουίλιαµς που διοχετεύει τις πολλές σχετικές προκλήσεις που αντιµετωπίζουν πολλά νέα παιδιά.


Η CREAMY W BOOKS συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία με τέσσερα καινούργια βιβλία που κυκλοφορούν στις 9 Δεκεμβρίου στα βιβλιοπωλεία. 

CREAMY W GROUP LLC. 468 N Camden Drive, Beverly Hills, CA 90210

CREAMY W ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. 1A Agias Annis, Kifisia, 14563 Athens, Greece