Κ. ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ: Ύψιστη τιμή η συμμετοχή μου στη Διεθνή Τιμητική Κοσμητεία”

Ως μέλος της Διεθνούς Τιμητικής Κοσμητειας Θερμοπύλες – Σαλαμίνα ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την Πρόεδρο και πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNESCO κα. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη για την πολύχρονη συνεργασία, εμπιστοσύνη, αναγνώριση και εκτίμηση στο πρόσωπο του και στους αγώνες του, τον κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη για την ηθική πολύχρονη στήριξη όλων αυτών των πρωτοβουλίων, τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Υπουργό των εσωτερικών κ. Τάκη Θεωδορικάκο και το Ίδρυμα Μαριάννα Βαρδινογιάννη για την επιλογή του, υιοθετώντας όλα τα οράματα και τους στόχους του, προβλέποντας πλέον ΟΛΟΙ μαζί στο αύριο, αφού ο εορτασμός δεν είναι μόνον φόρος τιμής στο παρελθόν αλλά εφαλτήριο για ένα κοινό, ελπιδοφόρο μέλλον.

Ένας παγκόσμιος εορτασμός για την Ειρήνη, την αρετή, την Δημοκρατία και την αλληλεγγύη όλων των λαών.

«Δικαιώνουμε τη μνήμη των ηρώων όταν κάνουμε τις αξίες τους βίωμα, όταν εμπνεόμαστε έναν καλύτερο κόσμο, όταν υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία και την ελευθερία, όταν νιώθουμε πως από εκείνες τις μάχες, δεν μας χωρίζουν 25 αιώνες, αλλά μας ενώνουν κοινές επιλογές».

Η πρόεδρος της Διεθνούς Τιμητικής Κοσμητείας του Επετειακού Ετους, Μαριάννα  Β. Βαρδινογιάννη.

Ο Κυριάκος Μαριδάκης με την
πρώτη κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας και μέλος της Διεθνούς τιμητικής κοσμητείας κα Άντρη Αναστασιάδη

Η Παρουσίαση της Διεθνούς Τιμητικής Κοσμητείας – “ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ-ΣΑΛΑΜΙΝΑ 2020″Η Παρουσίαση της Διεθνούς Τιμητικής Κοσμητείας – “ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ-ΣΑΛΑΜΙΝΑ 2020”