Κόκκινος Νικόλαος: “Υπομονή και Επιμονή στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα… στα ιδιαίτερα και όχι στα κοινά”

Ο Κόκκινος Νικόλαος, Διαιτολόγος- Διατροφολόγος ΔΙ.ΠΑ.Ε., MSc ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ INTERNATIONAL UNIVERSITY OF GREECE, Επιστημονικός Συνεργάτης Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer, Αντιπρόεδρος Διεθνή Οργανισμού A.S.T.E.R.I, Μέλος και Επιστημονικός Συνεργάτης Ιδρύματος Πραξιτέλειον “ανακρίνεται” από τη δημοσιογραφική ομάδα του polismagazino.gr

Τοπικά Lockdown: Αναγκαία ή όχι; Αν μετανοήσουμε και προσευχηθούμε ΘΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ… τόσο απλά !!!
Υπόψιν, η επιστήμη ξεγελιέται και θα εκτεθεί… χάσαμε δεν έχουμε ΘΕΟ και Πίστη μέσα μας σαν κοινωνία !!! Το βλέπω κυρίως πνευματικά το θέμα…
Ωστόσο όμως θέλω να είμαι ασφαλής και η ζωή συνεχίζεται με τάξη και συνέπεια. Όχι στον πανικό και στο συνωστισμό μέχρι να δούμε τι είναι και ποιος είναι αυτός ο “ιός ή υιός”.

Πολιτισμός: στη χώρα που γεννήθηκε ποιο είναι το μέλλον του; ΕΛΛΑΔΑ = ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ = ΦΩΣ !!! ΤΕΛΟΣ !!! Δυστυχώς όμως Βαβέλ…!!! Ευτυχώς που κάποιοι ρομαντικοί και εξωστρεφείς κρατάνε Θερμοπύλες με αξίες, ιδανικά και ποιότητα. Σε αυτούς πιστεύω. Ίσως δούμε ουσία στο μέλλον εαν τους το επιτρέψουν και αν τους καταλάβουν!!!

Αγκαλιάζω: μία λέξη ή κάτι πιο σημαντικό σήμερα; Μια πράξη-κίνηση η οποία επί της ουσίας θα σπανίζει όσο θα περνάει ο καιρός. Για πολλούς είναι μόνο λέξη… για άλλους είναι ουσία. Ας ξεφύγουμε από το εγώ και πάμε στο εμείς με ειλικρίνεια αγάπη και πίστη. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Ώρα για απεξάρτηση και δια ζώσης επικοινωνία, διάλογο, συνεργασία και δράση. Αρκετοί (μην πω όλοι μας) τοξικομανείς στις μέρες μας… με το σύνδρομο των κοινωνικών δικτύων, μιας και αγκαλιάζουμε το κινητό μας και όχι τον ΑΝΘΡΩΠΟ!! ….και η κατάθλιψη ή διαταραχές μνήμης καλά κρατούν από τη φούσκα αυτή και το “όνειρο”. Όπως και να έχει ας τα αξιοποιήσουμε σωστά και με ουσία… κι εμείς θα θυμόμαστε αυτά τα οποία οι υπόλοιποι ξεχνάνε. Δεν πειράζει…

Φόβος – Απώλεια: υπάρχουν ως σκέψεις στην καθημερινότητά σας; Φόβος: κανένας φυσικά αφού σας “γράφω”!!! Απώλεια: ναι βεβαίως… μιας και κανένας μας δεν περισσεύει!

Μάσκα: ήρθε για να μείνει; Μάσκα… μην ξαφνιάζεστε !! Ήταν αόρατη και τώρα επιβεβαιώνεται… θα φύγει, θα το δείτε… σαφώς με μια προϋπόθεση. Περιμένουμε να δούμε ποια !!! Εκεί θα πρέπει να διαλέξουμε ..!!

Καλλιτέχνης: “υπάρχει ελπίς” επιβίωσης για το αύριο; Καλλιτέχνης θα πει … ;;; Γιατί υπάρχουν “πολλών ειδών καλλιτέχνες” στις μέρες μας !!! Η κρίση και η ανάγκη για επιβίωση τους δημιούργησε… χαχαχα…. ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Πάντα υπάρχει αύριο και πάντα να κάνεις αυτό που λέει η καρδιά σου…!! Κι αν απαξιωτικά σου λένε ότι δε μπορείς ή ότι δε γίνεται και είσαι ρομαντικός…”πήδα” τους. Τότε είναι που καταφέρνεις τα πάντα !!

Μουσεία, Gallery, Θέατρα, Μουσικές Σκηνές: Ανοιχτά, κλειστά, με λίγα άτομα ή με κανονική λειτουργία; Τι προτείνετε; Τεχνολογία, Εικονική Πραγματικότητα VR, ΙΔΡΥΜΑ ΠΡΑΞΙΤΕΛΕΙΟΝ !!! What else… Σε λίγο διάστημα θα έχετε τα πρώτα νέα…. ΜΕΝΟΥΜΕ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ !!!

Ποιο είναι το δικό σας αντίδοτο στο άγνωστο αύριο; Υπομονή και Επιμονή στη ποιότητα και όχι στη ποσότητα… στα ιδιαίτερα και όχι στα κοινά !!!

Ένα μήνυμά σας για τους αναγνώστες του polismagazino.gr; ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΗΦΘΕΙ ????