Κωνσταντίνος – Ηλίας Δρούλιας: Οι «Droulias Brothers» καινοτομούν με ένα παραδοσιακό κρητικό τραγούδι σε deephouse ρυθμό

Με το κρητικό αίμα να κυλάει στις φλέβες τους, οι Droulias Brothers, θέλησαν για μία ακόμη φορά, να τιμήσουν  μουσικά τις ρίζες τους, και να καινοτομήσουν, «παντρεύοντας», την παράδοση, με τον deephouse ρυθμό, εκπλήσσοντάς μας ευχάριστα, με το «Aching Heart» (Πονεμένη Καρδιά)!!! 

Ο Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας, βιώνοντας δημιουργικά την περίοδο της καραντίνας, λόγω Covid 19, αναζήτησαν πρωτοποριακά μουσικά «παντρέματα», «μπλέκοντας» με μαεστρία, τον ευρωπαϊκό, με τον ελληνικό ρυθμό, και το μουσικό αποτέλεσμα, από το πρώτο κιόλας, άκουσμά του, σε συνεπαίρνει, σε ταξιδεύει! 

Το «Aching Heart» των Droulias Brothers, των Κωνσταντίνου και Ηλία Δρούλια, είναι εμπνευσμένο, από τα πιο αγαπημένα τους, παραδοσιακά-κρητικά τραγούδια, σε μουσική-στίχους του Στέλιου Φουσταλιέρη, που ξανά «γεννιέται» μουσικά και απογειώνεται, με τον απόλυτο deephouse ρυθμό, για χαλαρωτικές στιγμές και ηλιοβασιλέματα! 

https://m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR1IbsTO9osQDxA-CUmVTp_fKWjjWrleAtRQMEdgu1FpGLmSKwIZBCnTub8&v=JNr_mw6vzEc&feature=youtu.be