“Καφρόκρεμα” Stand-up comedy παράσταση του Δημήτρη Δημόπουλου την Παρασκευή 15 Απριλίου

Πρόταση για θέατρο από τη Μαίρη Γκαζιάνη

Επόμενη στάση: Περιστέρι

Ο Δημήτρης Δημόπουλος στον κινηματογράφο Westcity Cinemas  για μόνο μία παράσταση με την Καφρόκρεμα!

O Δημήτρης Δημόπουλος για πρώτη φορά στο Περιστέρι με την Καφρόκρεμα, τον τρίτο του σταντ-απ μονόλογο, για τον τελευταίο κύκλο παρουσίασης της παράστασης, σε μια πρωτότυπη περιοδεία εντός Αθήνας Μετά το κλασικό πια Αντί Διδακτορικού και την άκρως πρωτότυπη Υπερπαραγωγή, ο γνωστός κωμικός παρουσιάζει τα πιο σκωπτικά και ανατρεπτικά ως τώρα κείμενά του, αντιμετωπίζοντας κάθε θέμα που καταπιάνεται με αθώο ενθουσιασμό μα και ειρωνικό σκεπτικισμό ταυτόχρονα.

Και με τι καταπιάνεται; Από τις σκέψεις του για το πώς γεννήθηκε ο ανθρώπινος λόγος και τι δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο στη ζωή, μέχρι τους λόγους γιατί δεν θα καταφέρει ποτέ να κάνει καριέρα στη διαφήμιση.

Το αποτέλεσμα; Μια παράσταση που κινείται με την ίδια ευκολία από την καφρίλα των πιο κρυφών σκέψεων όλων μας, ως την αφρόκρεμα των πιο ευγενών προθέσεών μας, ένας σταντ-απ μονόλογος και του ύψους, και του βάθους!

Και κάτι τελευταίο, που καλό θα είναι να μη βγει παραέξω: η Καφρόκρεμα είναι η μόνη παράσταση που μπορεί να σας επιστρέψει το αντίτιμο του εισιτηρίου σας με τη γνώση που προσφέρει. Αλλά θα πρέπει να επενδύσετε στο εισιτήριο πρώτα…

Τρέιλερ παράστασης: https://youtu.be/qBzU6vDXrR8

Η Καφρόκρεμα καταφθάνει στο WestCity Cinemas για μόνο μία παράσταση την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022.

Πληροφορίες Παράστασης

Καφρόκρεμα, σταντ-απ μονόλογος του Δημήτρη Δημόπουλου

Παρασκευή 15 Απριλίου στις 21:00

Κινηματογράφος Westcity Cinemas Αίθουσα 1

Κωνσταντινουπόλεως 82β, Πλατεία. Μπουρναζίου, Περιστέρι (10 λεπτά από τους σταθμούς μετρό Άγιος Αντώνιος και Περιστέρι)

Γενική είσοδος: 10 €

Προπώληση: 8 € (ως και τις 14/4)

Ηλεκτρονική προπώληση: viva.gr

Σημεία προπώλησης: WestCity Cinemas, καταστήματα Wind, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, athinonorama.gr, Yoleni’s

Διάρκεια παράστασης: 90’

Πληροφορίες: 2106922655

Παραγωγή διαφημιστικού βίντεο: Deep Orange Productions

Διάρκεια παράστασης: 90’

Παραγωγή διαφημιστικού βίντεο: Deep Orange Productions

Τα γυρίσματα του διαφημιστικού βίντεο φιλοξενήθηκαν στο BackdooR, Σαρρή 39, Ψυρρή.

Επικοινωνία Παράστασης: Μάνος Νομικός – Χρύσα Ματσαγκάνη

ΧΩΡΟΣ COVID-FREE: Οι εισερχόμενοι στο χώρο πρέπει είτε να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε πιστοποιητικό νόσησης.

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα της Σκέπης Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Δημήτρης Δημόπουλος (ΣΚΠΙΔΔ).

Επικοινωνία Παράστασης: Μάνος Νομικός – Χρύσα Ματσαγκάνη

Βιογραφικό

Ο Δημήτρης Δημόπουλος ξεκίνησε ως σταντ-απ κωμικός το 1996 στις Νύχτες Κωμωδίας. Έχει γράψει τους σταντ-απ μονολόγους Καφρόκρεμα, Υπεραπαραγωγή και Αντί Διδακτορικού, καθώς και το λιμπρέτο για τις όπερες Το Λυκόφως των Χρεών, ΑirRossini και Yasou Aida!, για το οποίο βραβεύτηκε με το Έπαινο «Κάρολος Κουν» 2012 Δραματουργίας Ελληνικού Έργου από την Ένωση Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών. Σκηνοθέτησε τα μουσικοθεατρικά δρώμενα Kafka-Fragmente, Das Schubert Diploma και Νυχτερινά Τραγούδια, την οπερέτα Σατανερί καθώς και τις θεατρικές παραστάσεις Οι Ευνοούμενοι του Μίδα και Τσάικα!. Ως μεταφραστής έχει εργαστεί στον υποτιτλισμό, τη μεταγλώττιση και την Εθνική Λυρική Σκηνή με τις μεταφράσεις του για τα έργα Ωραία μου Κυρία, Once, Νυχτερίδα και Πιμπινόνε. Γνωρίζει γερμανικά, αγγλικά, ισπανικά και ρώσικα, είναι πτυχιούχος υποκριτικής (Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος), πτυχιούχος Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΤΕΙ Αθηνών) και απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Αθηνών, ενώ το 2020 έγινε δεκτός στο μεταπτυχιακό του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ στην κατεύθυνση Παράσταση-Δραματουργία.

Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις δράσεις του Δημήτρη Δημόπουλου μπορείτε να βρείτε στα ακόλουθα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

facebook.com/dimitdimop

instagram.com/dimitdimop

twitter.com/dimitdimop

https://www.youtube.com/c/DimitrisDimopoulos