Καίτη Γαρμπή «Ασφαλώς & Μπορώ»

Η Καίτη Γαρμπή, μας χαρίζει ακόμα μία μεγάλη επιτυχία, ένα τραγούδι με δυνατό μήνυμα, το «Ασφαλώς & Μπορώ», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Το «Ασφαλώς & Μπορώ» είναι ένα χασάπικο του σήμερα, με την εξαιρετική κι αγαπημένη χροιά της Καίτης Γαρμπή και ταυτόχρονα μία σπουδαία καλλιτεχνική σύμπραξη. Τη μουσική υπογράφει ο Νίκος Τερζής που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Καίτη Γαρμπή σε επιτυχημένα τραγούδια («Πες Το Μ’ Ένα Φιλί», «Βιάστηκα», «Όταν Σε Χρειάζομαι») και τους στίχους ο Γιάννης Κότσιρας.

Το «Ασφαλώς & Μπορώ», που είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, έχει ήδη ξεχωρίσει μέσα από την πρώτη του ραδιοφωνική μετάδοση τις προηγούμενες ημέρες και εκτοξεύτηκε στο no1 του iTunes chart αμέσως μόλις κυκλοφόρησε.

Σε λίγες ημέρες, το νέο τραγούδι της Καίτης Γαρμπή θα μεταφερθεί και στις οθόνες μας, μέσα από ένα εντυπωσιακό video που αναδεικνύει το ιδιαίτερο μήνυμά του, που θα «ανέβει» στο YouTube

Παράλληλα, το «Ασφαλώς & Μπορώ» θα «ντύσει» μία συγκλονιστική σκηνή της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός», που θα προβληθεί στο επεισόδιο της Παρασκευής 28 Απριλίου, παρά το ότι δεν περιλαμβάνεται στο soundtrack της.

Βρείτε το «Ασφαλώς & Μπορώ» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
https://bfan.link/asfalos-mporo

ENTER THE PANIK WORLD

★ https://panikmusic.gr
★ http://bit.ly/PanikRecords_Facebook
★ http://bit.ly/PanikRecords_YouTube
★ http://bit.ly/PanikRecords_Instagram
★ http://bit.ly/PanikRecords_TikTok
 
ARTIST’S OFFICIAL PAGES
Web: http://www.kaitigarbi.com.gr
Facebook: https://www.facebook.com/KaitiGarbiOfficial
Instagram: https://www.instagram.com/kaitigarbi|
Twitter: https://twitter.com/kaitigarbi