Θοδωρή είσαι στις καρδιές μας

Γράφει ο Νίκος Μουρατίδης

Με τίποτα δεν μπορείς να μείνεις αδιάφορος όταν αυτός ο νέος άντρας ξεγυμνώνει τη ψυχή του για να πει δημοσίως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει σε σχέση με το αγώνισμα του. Το ότι ενώ προσπαθεί τόσο για να φέρει επιτυχίες και χαρές στη χώρα μας, στην ουσία παλεύει μόνος του… Στερούμενος ως και τα βασικά. Ο Θοδωρής Ιακωβίδης ανακοίνωσε πως σταματάει τον αθλητισμό, επειδή δεν τα βγάζει πέρα.

Θοδωρή Ιακωβίδη, σου ζητάμε συγγνώμη

Εκ μέρους της πολιτείας, του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, του ΣΕΓΑΣ και των λοιπών χαραμοφάηδων, σου ζητάμε συγνώμη. Δεν γνωρίζαμε γιατί δεν μας ενημέρωσε κανείς. Έπρεπε να έρθουν οι Ολυμπιακοί αγώνες για να μάθουμε.

Εσύ και οι υπόλοιποι αθλητές προσπαθείτε, έχει αφιερώσει τις ζωές σας στον αθλητισμό, συμμετέχετε σε δεκάδες αθλητικές συναντήσεις, αλλά ούτε τα κανάλια δείχνουν κάτι, ούτε καν οι αθλητικοί δημοσιογράφοι δεν σας προβάλουν σωστά. Τις επιτυχίες σας στους Μεσογειακούς, τους Πανευρωπαϊκούς και λοιπούς αγώνες τις περνάνε στα “ψιλά”. Βλέπεις, βουτάνε την πένα τους για να γράψουν εκεί που υπάρχει “μέλι”. Ασχολούνται με τα εκατομμύρια των μεταγραφών στο ποδόσφαιρο και με τον τελευταίο αλητάμπουρα ποδοσφαιριστή που ξενυχτάει στα μπουζούκια, παρά με αληθινούς πρωταθλητές.

Ο 30χρονος αρσιβαρίστας Θοδωρής Ιακωβίδης έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, ισοδύναμη με «χρυσό μετάλλιο». Μια συγκλονιστική εξομολόγηση, που ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα. Θα ιδρώσει το αυτί άραγε αυτών που αποφασίζουν; Η πολιτεία έχει τεράστιες ευθύνες, όπως και αυτό το γελοίο Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Και όπως συμβαίνει πάντα στην πολιτική, μόλις σημειωθεί κάποια επιτυχία ή κάποια στραβή, οι γλοιώδεις εκπρόσωποι της, τρέχουν να συγχαρούν ή να κάνουν τους λυπημένους. Τρέχουν να φωτογραφηθούν, να τηλεφωνήσουν ή να κάνουν δηλώσεις απ’ τα χλιδάτα γραφεία τους, για να καπηλευτούν την…

Η συνέχεια εδώ: