Θερινό σινεμαδάκι της Τέχνης

«Είναι κάτι νύχτες με φεγγάρι μες τα θερινά τα σινεμά
νύχτες που περνούν, που δε θα ξαναρθούν, μ’ αγιόκλημα και γιασεμιά…»

Τέτοιες νύχτες με φεγγάρι, με μυριάδες αστέρια, με μυρωδιές από αγιόκλημα και βασιλικούς, ελαφρύ αεράκι από τα πλούσια φυλλώματα του διπλανού αλσύλλιου, κρύα μπυρίτσα, δροσερούς χυμούς και υπέροχες ταινίες σας υπόσχεται το θερινό σινεμαδάκι που ετοίμασε η ΤΕΧΝΗ για όλους τους σινεφίλ.
Γιατί είναι αλήθεια πως το καλοκαίρι είναι απόλυτα συνυφασμένο με το θερινό σινεμά. Και τα θερινά σινεμαδάκια απόλυτα συνυφασμένα με μυρωδιές, αναμνήσεις, τραπεζάκια, ερωτικά ραντεβού, γέλια, κρυφά φιλιά, αγκαλιές, καλοκαιρινές φεγγαράδες!

Αυτό το καλοκαίρι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Στέκι της ΤΕΧΝΗΣ στο Μεταλλικό όπου θα σας περιμένουν οι πιο τρελές κωμωδίες του καλοκαιριού και τα πιο μυστηριώδη φίλμ με ψηφιακή εικόνα HD και ήχο DOLBY STEREO!

Κι αν καταφέραμε να σας προσφέρουμε αυτές τις κινηματογραφικές αποδράσεις, είναι γιατί υπήρξαν δύο κορυφαίοι χορηγοί, δύο εταιρίες που στάθηκαν δίπλα μας και έκαναν πράξη τα όνειρα μας.

Η εταιρία KLΕEMAN και η εταιρία «ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΛΕΚΤΗΡΙΑ» που ανέλαβαν τα δυσβάσταχτα για την ΤΕΧΝΗ κόστη κατασκευής της οθόνης προβολής. Η εταιρία KLΕEMAN, με το έμπειρο, ευγενέστατο, φιλότιμο και καταρτισμένο προσωπικό της ανέλαβε την κατασκευή του πλαισίου της οθόνης και την τοποθέτηση του, με προδιαγραφές ευρωπαϊκού κινηματογράφου και η εταιρία «ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΛΕΚΤΗΡΙΑ», που ανέλαβε την προμήθεια του γαλλικής προέλευσης μουσαμά προβολής, υψηλής ποιότητας, από τους καλύτερους του είδους που επιτρέπει την καλύτερη δυνατή προβολή.
Είναι τεράστια η ευγνωμοσύνη των ανθρώπων της ΤΕΧΝΗΣ στους δύο αυτούς μεγάλους χορηγούς μας, είναι μεγάλη η χαρά μας για την στήριξη τους.
Είναι μεγάλη η ευγνωμοσύνη μας και όλους όσους στάθηκαν πλάι μας, επιχειρηματίες, μέλη, φίλοι.
Από τα βάθη της καρδιάς, μεγάλο ευχαριστώ και ανοιχτή μόνιμη πρόσκληση να μοιραστούμε καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες ωραίες ταινίες.
Στις προβολές θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για την προστασία της υγείας των συμμετεχόντων και την αποφυγή της διασποράς του covid 19.