Θανοπούλου Δέσποινα: “Τα χρώματα ομορφαίνουν τη ζωή και η ζωγραφική, μάς δείχνει το δρόμο”

Με την Gilda συνεργάζομαι αρκετά χρόνια. Είναι απίστευτη μοναδική στην ελευθερία έκφρασης.

Ποιά είναι τα συναισθήματά σας με βάση το θέμα της Έκθεσης «Τα Χρώματα Ξεδιπλώνουν Ιστορίες»; Συναισθήματα με βάση το θέμα της έκθεσης: ενθουσιασμό, χαρά, όρεξη για να ονειρεύομαι και να ταξιδεύω.

Γνωρίζετε την «Εικαστική Δημιουργία»; Έχετε συνεργαστεί ξανά με την Gilda Frumkin; Με την Gilda συνεργάζομαι αρκετά χρόνια. Είναι απίστευτη μοναδική στην ελευθερία έκφρασης. Βέβαια έχω πολύ δουλειά ακόμα.

Με ποιο χρώμα ταυτίζεστε ως καλλιτέχνης; Το χρώμα που ταυτίζομαι ως καλλιτέχνης είναι το «μπλε» σε όλες του τις αποχρώσεις.

«Τα Χρώματα Ξεδιπλώνουν Ιστορίες»; Ποιο μήνυμα στέλνετε μέσα από τους πίνακές σας; «Τα χρώματα ξεδιπλώνουν ιστορίες». Το μήνυμα που στέλνω μέσα από τους πίνακες μου είναι: Τα χρώματα ομορφαίνουν τη ζωή και η ζωγραφική, μάς δείχνει το δρόμο.

Βιογραφικό: Είμαι μητέρα 2 αγοριών φοίτησα στο Deree College Marketing. Ξεκίνησα με δημιουργία κεριών μέσα από ένα κατάστημα και συγχρόνως ασχολιόμουν με διακοσμήσεις εκδηλώσεων (γάμους, βαφτίσια κλπ.) και σπιτιών. Τα τελευταία 25 χρόνια είμαι Σύμβουλος ακινήτων. Τα ενδιαφέροντα μου η ζωγραφική, η άθληση και τα ταξίδια.

Χορηγός επικοινωνίας
polismagazino.gr