Η Tέχνη αγκάλιασε τα Αδέσποτα Ζώα στο Φεστιβάλ Τέχνης LOVE THE STRAYS της Dreamteam στο 10ο NGFL στο Ζάππειο Μέγαρο

Με χιλιάδες κόσμου να είναι παρών, η Tέχνη αγκάλιασε τα Αδέσποτα Ζώα στο καθιερωμένο Φεστιβάλ Τέχνης LOVE THE STRAYS  της Dreamteam στο 10ο NGFL στο Ζάππειο Μέγαρο!

Η Dreamteam στo πλαίσιο του 10ου New Generations Fashion Lines στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα στις 13 & 14 Μαίου 2023, συνδύασε τα εικαστικά με τη φιλοζωία μιας και οι Τέχνες αναμφισβήτητα λειτουργούν ως αρωγοί για έναν καλύτερο κόσμο!

Η δράση LOVE THE STRAYS ξεκίνησε το 2016, πραγματοποιείται κάθε χρόνο κοντά στην Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων και φιλοξενεί εικαστικές δημιουργίες, συλλογική έκθεση Τέχνης, παρουσιάσεις, ομιλίες και δραστηριότητες που σκοπό έχουν να φέρουν το κοινό κοντά στις τέχνες και στα ζώα!

Στα εγκαίνια της συλλογικής έκθεσης Τέχνης LOVE THE STRAYS VI με τους 68 καλλιτέχνες, διαμένοντες στην Ελλάδα και Κύπρο και τα 85 εικαστικά έργα, που έλαβε χώρα στο NGFL στον επιβλητικό χώρο του Ζαππείου, η Dreamteam απένειμε τιμητικές πλακέτες σε γνωστά πρόσωπα που έχουν προτάξει την επωνυμία τους και τη δουλειά τους για την προστασία των αδέσποτων ζώων.

Έτσι η ηθοποιός Άννα Αδριανού, η επικοινωνιολόγος Κατερίνα Γκαγκάκη, ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος, η ηθοποιός Μελισσάνθη Ρεγγούκου και η διαφημίστρια Αγγελική Παναγιωτοπούλου έλαβαν τις τιμητικές διακρίσεις!

Η έκθεση φιλοξένησε έργα φιλοζωικού περιεχομένου αλλά και ελεύθερου θέματος με στόχο την προώθηση των καλλιτεχνών και την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τα αδέσποτα ζώα αλλά και απέδειξε πως πράγματι η Τέχνη λειτουργεί ως κινητήριος μοχλός μέσω των εικόνων και των μηνυμάτων που μεταφέρει.

Επίσης η Dreamteam απένειμε εξίσου τιμητικές πλακέτες σε τρία Φιλοζωικά Σωματεία και Εθελοντές για το πολύ μεγάλο έργο που προσφέρουν στα αδέσποτα ζώα: Οι Strayss’ Souls Χαλκίδας, η Φιλοζωική Ένωση Κρυονερίου Αττικής και ο Φιλοζωικός Πολιτιστικός Σύλλογος Φυλλής Αττικής “ΑΓΑΠΑΖΩ” βραβεύτηκαν για την κοινωνική προσφορά τους!

Όλοι οι εικαστικοί καλλιτέχνες έλαβαν έπαινο για την συμμετοχή τους.

Μεταξύ των επισκεπτών, έδωσαν το παρόν γνωστά πρόσωπα από τον χώρο του θεάτρου, της τηλεόρασης, της μόδας, της δημοσιογραφίας και του εθελοντισμού καθώς και ο Δήμος Αθηναίων και η Περιφέρεια Αττικής τίμησαν την όμορφη εκδήλωση με εκπροσώπους τους!

Το λαμπερό καλλιτεχνικό γεγονός παρουσίασαν ο πρόεδρος της Dreamteam κύριος  Χρήστος Πετρίδης και η Αντιπρόεδρος κυρία Αναστασία Γκούβα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν τροφές, φάρμακα και ήδη πρώτης ανάγκης για τα αδέσποτα ζώα, όλα προσφορά των φιλόζωων και φιλότεχνων επισκεπτών!

Η Dreamteam ευχαριστεί εγκάρδια όλους τους εικαστικούς δημιουργούς για τη συμμετοχή, τις χιλιάδες των επισκεπτών και όλα τα ΜΜΕ που επικοινώνησαν τη λαμπερή και σπουδαία αυτή εκδήλωση!

www.dreamteam.org.gr

facebook & instagram: dreamteam.org.gr

#lovethestrays #ngfl #dreamteam #giaenankaliterokosmo #wesharethehappiness