Η Myró Gallery φιλοξενεί την ατομική έκθεση του Σταύρου Σέγκουλη “Συσσώρευση” στο χώρο του Art Shop

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 στις 18:00.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 11 Ιουνίου 2022.

Ο Σταύρος Σέγκουλης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1994. Αποφοίτησε απο την σχολή Καλών Τεχνών το 2022. Έλαβε μέρος στο πρόγραμμα Erasmus όπου συνέχισε τις σπουδές του για το εαρινό εξάμηνο 2019 στην σχολή Belas Artes στο Πόρτο της Πορτογαλίας. Εκεί συμμετείχε στην πρώτη του ομαδική έκθεση με τίτλο “Sandbox”.

«Ύστερα από ένα καταιγισμό πληροφοριών σε συνδυασμό με τους ταχύτατους ρυθμούς στα μεγάλα αστικά κέντρα ο άνθρωπος δείχνει να στρεσάρετε , να σαστίζει. Συγκρούεται καθημερινά με νέα ζητήματα. Όλο αυτό γεννά νέες εικόνες στο υποσυνείδητο του.

Έτσι λοιπόν θέλω να δώσω έμφαση στην αυθόρμητη , αυτόματη και υποσυνείδητη έκφραση. Μέσα από την δουλειά μου επιδιώκω να αποτυπώσω μια κινητικότητα , μια ανησυχία. Η χειρονομία δίνει μια άμεση επαφή του καλλιτέχνη με την επιφάνεια που δουλεύει.» Σταύρος Σέγκουλης

Myró Gallery

Διεύθυνση: Νικηφόρου Φωκά 8, 546 21, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Ημέρες/ Ώρες Λειτουργίας: Τρίτη – Παρασκευή/ 17:00 – 21:00, Σάββατο/ 10:00 – 14:00

www.myro.gr
Facebook | Instagram | YouTube 

Τόσο την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης όσο και τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες που η έκθεση θα είναι ανοικτή, θα τηρούνται οι συστάσεις της Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19.

Χορηγός Επικοινωνίας
polismagazino.gr