Η MYRO gallery υποδέχεται τον Ανδρονικίδη Γαβριήλ στην εικαστική έκθεση “ΕΙΣΒΟΛΗ” της ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Έμπνευση και Επιμέλεια
Χρύσα Μπαρζόκα https://www.facebook.com/chris.alevra

https://www.facebook.com/epimonitexni/

Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΕΧΝΗ εισβάλει και αιφνιδιάζει άλλη μια φορά την πραγματικότητα, διαταράσσοντας με χρώμα και δημιουργίες την καθημερινότητα του πολυχώρου διασκέδασης της Πύλης Αξιού.

170 μοναδικά έργα τέχνης επικοινωνούν με το κοινό στην γκαλερί και τις αίθουσες αναμονής του χώρου.

Η συλλογικότητα 37 καλλιτεχνών αναδεικνύει ότι η τέχνη πρέπει και οφείλει να πηγαίνει κοντά στο κοινό… Ώστε να μεταδίδει τα ανάλογα ερεθίσματα κατά την θέαση ή και μετά από αυτήν… Έτσι οι αισθήσεις και οι κραδασμοί μπορούν να συνομιλούν με τον θεατή ώσπου η μυστική αυτή συνομιλία να γίνεται κτήμα του …

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 19.00 σας περιμένουμε όλους στον άνετο πολυχώρο της πύλης Αξιού με όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να είμαστε ασφαλείς…

Ποια η θεματολογία των έργων σας σε αυτή την πολιτισμική ΕΙΣΒΟΛΗ; Η θεματολογία του έργου μου “Ζεϊμπέκικος ” είναι ο χορός του αετού, χορός με εσωτερική ένταση και νόημα. Η θεματολογία του γλυπτού μου “Θεσσαλονίκη” είναι η ιστορία της, η φυσιογνωμία της και οι άνθρωποί της.

Ζεϊμπέκικος
Μπρούτζινο γλυπτό 75 Χ 34 Χ 113

Ποια είναι η πηγή έμπνευσής σας; Ο άνθρωπος, η κοινωνία του και η εξέλιξη της ζωής του.

Έσεις οι καλλιτέχνες είστε χαρισματικοί. Έχετε ασχοληθεί και με κάποια άλλη μορφή τέχνης; Έχω ασχοληθεί με τη ζωγραφική, την αγιογραφία και με την ψηφιδογραφία.

Θεσσαλονίκη
Μάρμαρο Δράμας 20 Χ 50 Χ 100

Υπήρξε άλλος καλλιτέχνης στην οικογένεια και αν ναι πόσο σας επηρέασε στις επιλογές σας; Η ενασχόληση του παππού μου με την ξυλογλυπτική και τα παιδικά μου βιώματα από τη δημιουργία των ξυλόγλυπτων αποτέλεσαν έναυσμα για την καλλιτεχνική μου πορεία.

Τηλέφωνο: 231 0269187
email: gallerymyro@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/myrogallery
Instagram: www.instagram.com/myrogroup
polismagazino.gr
Χορηγός Επικοινωνίας