Η Mideast Travel Worldwide θριάμβευσε στα World Travel Awards 2023

Η Mideast Travel Worldwide, θριάμβευσε στα 30α World Travel Awards, αποσπώντας δύο σημαντικά βραβεία. Η εκδήλωση, η οποία θεωρείται από πολλούς ως το αποκορύφωμα της ταξιδιωτικής αριστείας, πραγματοποιήθηκε στο μαγευτικό Μπατούμι της Γεωργίας στις 29 Σεπτεμβρίου του 2023.

Πιο συγκεκριμένα η Mideast Travel Worldwide διακρίθηκε ως:
–  Europe’s Leading Destination Management Company 2023
–  Greece’s Leading Travel Management Company 2023

Τα World Travel Awards αποτελούν μια από τις σημαντικότερες διακρίσεις στον ταξιδιωτικό και τουριστικό κλάδο αποδεικνύοντας την ακλόνητη δέσμευση της Mideast Travel Worldwide για εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες, αλλά και ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, για να κατακτηθούν νέες κορυφές και στόχοι.

Η συγκεκριμένη μάλιστα βράβευση έχει ξεχωριστή σημασία καθώς συμπίπτει με τον εορτασμό των 40 χρόνων λειτουργίας της εταιρείας, η οποία ξεκίνησε ως μια οικογενειακή επιχείρηση και έχει πλέον εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας.

Όλη η ομάδα της εταιρείας αισθάνεται μεγάλη τιμή για τα σημαντικά αυτά βραβεία, αλλά και υποχρέωση να συνεχίσει να προσφέρει απαράμιλλες ταξιδιωτικές εμπειρίες και υπηρεσίες στους πελάτες της.

Η κα. Κατερίνα Μούσμπε, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Mideast Travel, παρέλαβε το βραβείο και δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για τα δύο αυτά βραβεία τα οποία αποτελούν το αποτέλεσμα σκληρής ομαδικής δουλειάς και εξαιρετικής συνεργασίας με γνώμονα τον σεβασμό και το ήθος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στην ομάδα της Mideast Travel που χωρίς αυτούς δεν θα βρισκόμασταν σήμερα εδώ, αλλά και σε όλους όσους μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια, δίνοντάς μας το κίνητρο να γινόμαστε καλύτεροι.».

Η Mideast Travel προσβλέπει σε ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον, αξιοποιώντας την κληρονομιά που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια στον κλάδο των ταξιδιών και του τουρισμού.