Η make-up artist Καίτη Τομαζίνου παρακολούθησε σεμινάριο διακεκριμένης εταιρίας

Η κορυφαία ελληνίδα make-up artist Καίτη Τομαζίνου αγαπά το επάγγελμά της και επιθυμεί να εξελίσσεται και να μαθαίνει συνεχώς. Γι’ αυτό, πήρε μέρος στο webinar που διοργάνωσε, μέσω της πλατφόρμας Zoom, η κορυφαία εταιρία καλλυντικών προϊόντων και προϊόντων υγείας, Juliette Armand.

Η make-up artist Καίτη Τομαζίνου
με την κόρης της, επίσης make-up artist, Χαρά Τομαζίνου

Το επιμορφωτικό αυτό σεμινάριο, μάλιστα, παρακολούθησε και η Χαρά Τομαζίνου, η οποία ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της και έχει ήδη παρά το νεαρό της ηλικίας της, ξεκινήσει να διαγράφει μια λαμπρή πορεία στο χώρο του make-up.
Το θέμα της τηλεδιάσκεψης ήταν οι επιπτώσεις της πανδημίας στην επιδερμίδα, καθώς και η ορθή αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών. Τα ζητήματα αυτά είναι επίκαιρα και μεγίστης σημασίας για όλους τους επαγγελματίες στον χώρο της αισθητικής και της δερματολογίας.

Πλέον στο πλούσιο βιογραφικό της Καίτης Τομαζίνου, της αγαπημένης make–up artist των επωνύμων, πέρα από τις σπουδές της στην αισθητική και το επαγγελματικό μακιγιάζ, την εξειδίκευση της στη χρωματολογία – τη χρωματική ανάλυση και τα special effect, και την συνεργασία της με τον make-up artist Γιάννη Μαρκετάκη, προστίθενται και οι γνώσεις που αποκόμισε από την συμμετοχή της στο επιφανές αυτό συνέδριο.