Η HELL ENERGY παρουσιάζει δύο νέες γεύσεις ENERGY COFFEE στην Ελλάδα

Το ENERGY COFFEE Coconut και το ENERGY COFFEE Double Espresso

Η HELL επεκτείνει την γκάμα των παγωμένων καφέδων της με δύο νέες ξεχωριστές γεύσεις.

Το ENERGY COFFEE, που σύμφωνα με στοιχεία από τα έσοδα και τον αριθμό πωλήσεων από τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους* αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο στη κατηγορία του από τους Έλληνες καταναλωτές, παρουσιάζει δύο νέες γεύσεις για τους λάτρεις του καφέ.

Ο λόγος για το ENERGY COFFEE Coconut, το οποίο είναι ιδανικό για άτομα που παρουσιάζουν δυσανεξία ή ευαισθησία στη λακτόζη και το ENERGY COFFEE Double Espresso που θα αγαπηθεί ιδιαίτερα από εκείνους που λατρεύουν την έντονη γεύση καφέ. Τα νέα προϊόντα κυκλοφορούν σε κουτάκια των 250ml, χωρίς συντηρητικά και είναι φτιαγμένα με υψηλής ποιότητας συστατικά προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία καφέ σε φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες.

Το καλοκαίρι του 2019, η HELL ENERGY παρουσίασε τη σειρά προϊόντων ENERGY COFFEE, που αποτελούταν από τρεις γεύσεις. Χάρη στα εξαιρετικής ποιότητας συστατικά καθώς και τα πραγματικά εκχυλίσματα καφέ, το γάλα, και την αρμονία γεύσεων που προσέφερε, κατάφερε να γίνει γρήγορα δημοφιλής στους καταναλωτές. Μόλις ένα χρόνο αργότερα, τα ENERGY COFFEE κατέκτησαν την κορυφή της αγοράς των ready-to-drink παγωμένων καφέδων στο εγχώριο λιανικό εμπόριο, τόσο όσον αφορά την αξία όσο και τον αριθμό των τεμαχίων που πωλήθηκαν. *

Με βάση αυτή τη μεγάλη επιτυχία καθώς και τα σχόλια των καταναλωτών, η εταιρία  αισθάνεται ότι ήρθε η ώρα να επεκτείνει την οικογένεια προϊόντων της με δύο νέα «μέλη».

«Σύμφωνα με έρευνες, το ένα τρίτο του πληθυσμού θα γίνει δυσανεκτικό στη λακτόζη κάποια στιγμή στην ζωή του. Ένα από τα νέα προϊόντα μας αναπτύχθηκε έχοντας αυτό κατά νου, καθώς το ENERGY COFFEE Coconut παρασκευάζεται με γάλα χωρίς λακτόζη και αρωματίζεται με άρωμα καρύδας. Η επόμενη νέα προσθήκη μας, το ENERGY COFFEE Double Espresso είναι για εκείνους που απολαμβάνουν πλουσιότερες και  δυνατότερες γεύσεις καφέ», δήλωσε ο Krisztián Schmidt, Creative Marketing Director της HELL.

Τα νέα παγωμένα ροφήματα καφέ, όπως και τα προηγούμενα ροφήματα της σειράς, παρασκευάζονται με πραγματικά εκχυλίσματα καφέ Arabica και Robusta χωρίς καθόλου συντηρητικά και περιέχουν 40 mg/100ml καφεΐνης.

Η HELL ENERGY είναι παρούσα με τη σειρά προϊόντων ENERGY COFFEE σε 20 χώρες, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα, η Κροατία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

* Με βάση τα δεδομένα της έρευνας αγοράς που διενήργησε η NielsenIQ έως και τον Φεβρουάριο 2021, η οποία παρακολουθεί τα πλήρη έσοδα που πραγματοποιήθηκαν στο εγχώριο λιανικό εμπόριο όσον αφορά τόσο την αξία όσο και τον αριθμό των προϊόντων που πωλήθηκαν. Ο δείκτης λιανικής δεν περιλαμβάνει τα έσοδα των εγκαταστάσεων της βιομηχανίας φιλοξενίας.